Két hete megvan a B kategóriás jogosítványom, most hogyan gyakoroljak?
Két hete meglett a jogsim, amihez tegyük hozzá a szerencse is nagyban hozzájárult. Szeretnék gyakorolni, de apukám nem szívesen engedi, hogy vezessem forgalomban a kocsiját. Használt autóhoz jelenleg még nincs elég pénzem. Mit javasoltok, hogy tudnék gyakorolni, plusz órákra nem szívesen költök az oktatómnál, örülök, hogy megszabadultam tőle.. Más is volt hasonló szituban? Valami javaslat?
27/F
Egyedül én oltalak, hogy dolgozz egy hónapot és vegyél egy saját autót, amin gyakorolsz.
Addig meg buszozz. Azt is apád fizeti, de az olcsóbb.
Tökéletesen megértem faterodat, hogy 27 éves korig eltart, iskoláztat, de az autóját nem adja oda.
"hogy tudnék gyakorolni, plusz órákra nem szívesen költök az oktatómnál, örülök, hogy megszabadultam tőle"
Vegyél egy kocsit az első fizudból, a másodikból rendberakod, addig busz.
Apukád is boldogabb lesz.
Vagy vegyél plusz órákat megintcsak a saját fizuból, ha annyira fontos vezetned.
Érzékeled amúgy, hogy mire akarok kilyukadni egy 27/F emberrel?
27 évesen már a 4. cégemet csináltam és 12. házamat a 20. autómat vettem, mondjuk ültem is 10 évet áfa csalásért, uzsoráért és önbíráskodasért, de elmondhatom azt amit elmondtam.
Gyakorolj Apukád autóján, mondjad meg neki,hogy nem mész forgalomba, ahol forgalom lenne azt kikerülöd vagy ha hírtelen mögötted alakul ki forgalom hívd fel, hogy forgalom van.
Büszke is, mert anyukájának szép ruhákat vesz, és csókolommal köszön. Apukáját meg felhívja ha forgalom van mögötte.
Ez így helyes, te gizda.
Kérdező!
Ha valaki 27 évesen azzal érvel, hogy "apukám nem szívesen..." akkor vagy változtasson ezen, vagy hallgasson.
A másik:
Állítólag 2 hete van jogosítványod.
Ez ugye annyit tesz, hogy jogod van önszántadból, és egyedül részt venni a forgalomban.
Ha ezt nem vagy képes megoldani.........nos, akkor nem kell közlekedni. :(
26) Fuhh, latom osszegyult itt az ertelmiseg. 😂😂
Utolso, ez teny amit mondasz, de amig nincs sajat autom, ez elegge problematikus lenne. Es nem egy 200 e Ft-os kocsira gondoltam. Akkor inkabb beleinvesztalok mondjuk 2 evnyi munkat es veszek valami jobbat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!