Milyen használt autót vegyek 4M forintból 2025-ben?
Figyelt kérdés
Évi ~10 ezer km-t megyek, főleg hétvégén, de van, hogy hetekig nem kell az autó. Nem kell nagy/kombi, 1-2 fővel utazunk. Ezeket a tippeket kaptam eddig, de nem tudom, melyiket lenne érdemesebb, milyen évjárat és milyen motor a jó: Mazda 3, Toyota Auris, Volvo S60, BMW 320i.ma 17:54
1/5 anonim 

válasza:

Milyen hosszú időre szeretnél autót venni? A maradványérték számít-e? Mennyi a kereted a fenntartásra havi szinten? Garázsod van-e?
2/5 A kérdező kommentje:
Minél hosszabb időre vennék, nem szeretek autóvásárlással és eladással foglalkozni, nem számít a maradványérték. Fenntartás pénzben nem számít, de időben igen, nem akarok szerelőhöz rohangálni. Van garázs.
ma 18:05
3/5 anonim 

válasza:

Oké. Ezek fontos kérdések pénzügyi szempontból.
Én a fenti négy közül Toyotát vennék az általad adott szempontrendszer alapján. De ez a saját véleményem, nem vok orákulum.
Jó döntést kívánok!
4/5 anonim 

válasza:

Én a Mazda 3-ast ajánlom. Volt nekünk is, imádtuk. Nagyon jó vezetni, kényelmes.
5/5 anonim 

válasza:

Évi 20 ezer kilométer akkor benzines.
Amit írtál Auris,Mazda 3 jó a BMW-t felejtsd el.Esetleg Honda civic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!