Bari Zsanett kérdése:
Márciusban szeretném el kezdeni a jogositványt. Milyen kresz teszten gyakoroljak, , , , , ,?
Figyelt kérdés
#KRESZ #Tanulom a kresztöbbi
2018. jan. 12. 15:11
1/6 anonim válasza:
Meg kellene tanulni előbb a szabályokat. Vezetés közben sem ABCD gombokat nyomogatsz majd.
3/6 anonim válasza:
1es: nem a tanulást kezdi el hanem a jogosítvány megszerzését. legalábbis ezt írta.
én is a körül kezdem. már egy éve megvan a kresz tankönyv, mindig lapozgattam, tanulgattam és sokat vezettem is már(földuton, vidéken...)
én beírtam googleba hogy kresz teszt és ennyi
amúgy javaslom az összeset megcsinálni mert akkor sok különbözően megírt(de ugyanazzal a) kérdéssel találkozhatsz.
4/6 anonim válasza:
Ha e-learingen csinálod a KRESZ-t, akkor ott van gyakorlási lehetőség. Először megtanítja veled a szabályokat, aztán kezdheted a gyakorlást. Lehetőség van próbavizsgára is.
5/6 anonim válasza:
nekem meg van az a program amit vizsgán használnak a legfrissebb
6/6 anonim válasza:
Érdemes akkor tanulni rá,amikor már beiratkoztál az autósiskolába.Azok a programok,amik a neten vannak fenn elavultak,és rosszul rögzülhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!