Hogyan gyakoroljak friss jogsisként?
Dízelesen tanultam, de otthon benzines van. Már előre félek, hogy le fogok fulladni, még néha a dízelessel is előfordult a tanfolyamon, hogy nem indultam elég dinamikusan, valahogy nem adtam elég gázt. Akkor vajon mi lesz velem egy benzinessel?
Jobb valami elhagyatott helyen kezdeni, vagy menjek inkább városba? A parkolás is fontos, de mondjuk az elindulást is gyakoroljam külön, hogy ne pirosnál bénázzak ugye?
Azt javaslatom, hogy hivatásos oktatótól vegyél még annyi órát, amennyi után már te magad úgy tapasztalod kellően tapasztalt vagy ahhoz, hogy felelősséggel kimenj a közutakra.
Értem, hogy viszonylag sokba kerül, de nagyságrendekkel kerül többe, ha ezt elmulasztod, ezért balesetet okozol.
Én amikor kezdő voltam akkor éjjel mentem el csavarogni sokat.
Mondjuk akkoriban még éjjel egykor haza tudtam jönni úgy az örsvezértérről hogy legfeljebb egy autó jött szembe hazáig. :D
de éjjel szerintem még most sincs sok autó, főleg hétköznap.
Tesco parkolóban gyakoroltam.
Aztán alacsony forgalmú helyeken, hétvégén, éjszaka, és szépen fokozatosan.
Ne legyél hiú és hívj magad mellé valaki tapasztaltabb ismerőst
Parom kivezetett falura,ott csereltunk.
50x legalabb elindultam,megalltam mire raalt a labam a benzinesre.foleg,hogy nem is egy erogep az autonk.
Onnan haza mar En vezettem.masnap szinten En vezettem fouton is.
Harmadik nap reggel elindultam munkaba egyedul.
Elso heten 2x-3x meg sikerult lefulladnom lampanal,de semmi mas gondom nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!