Ennek nem sok köze van ahhoz, hogy szedán-e vagy sem. Mi a kérdés konkrétan?
2022. febr. 17. 09:51
2/12 anonim válasza:
Hát milyen típus? Azért kell az az ablaktörlő.
2022. febr. 17. 09:53
3/12 anonim válasza:
Vannak nagyon jól sikerült szedánok, bárt a hátsó kialakítás inkább csak a hátsó ablakra van hatással, mennyire marad tiszta, légáramlás és sár fölverődése. Ezért van az hogy hosszabb szedánokon nincs is hátsó ablaktörlö, de ferdehátú autókon van.
2022. febr. 17. 09:55
4/12 anonim válasza:
Pontos típust tudsz írni? Kicsit befolyásolja az is, mennyire ívelt a szélvédő, illetve a motorháztető lejtése, de azért az esőtől akkor se látsz élesen, nem repül az át az autó fölött, max tiszta a szélvédő, vagy a bevonat taszítja a vizet.
2022. febr. 17. 09:56
5/12 anonim válasza:
Nekem nem sedan van, de a hátsó szélvédőüveg száraz időben is hamar poros lesz, hátul kis légnyomás van és rátapad a por, a gumik felől ami felszáll. Ezért jó. ha sedannál a csomagtartó kinyúlik a kerekeken túl, mert akkor nincs ez. Csak időnként le kell venni a lökhárítót minden gondos embernek, mert ha alóla kipucolod a sarat, nem fog szétrohadni.
2022. febr. 17. 09:58
6/12 anonim válasza:
Hát kérdező, én ezt készséggel elhiszem neked, csak te is hidd el amikor én nem mondok igazat.
Lehet, hogy az autód le van kezelve valami vízlepergető anyaggal, de hogy nem a formaterve miatt nem nedvesedik a szélvédő az egészen biztos.
2022. febr. 17. 10:19
7/12 Beviz Elek válasza:
A hátsó szélvédőre gondolt csak azt elfelejtette hozzátenni.
2022. febr. 17. 10:32
8/12 A kérdező kommentje:
Az elsőre gondoltam, hátul nincs is rajta ablaktörlő.🤷♂️
Először hóesésben vettem ezt észre, de ma esőben mentem és ugyanez a helyzet. Látszi ahogy a kocsi teteje felé mennek a vízcseppek/ hópihék a szélvédő előtt.
Chevrolet Cavailer 1990, picit hosszú az orra, lehet azért?
2022. febr. 17. 11:28
9/12 anonim válasza:
Ez egy tizenkettő egy tucat 30 éves szedan. A kor divatjának megfelelően szögletes. Semmi különös nincs a formatervében.
Majd lemosod szélvédőről a vízlepergető anyagot és fog az nedvesedni.
2022. febr. 17. 11:36
10/12 anonim válasza:
Mikor vetted? Lehet az előző tulaj tett rá ilyen vízlepergető cuccot. Múltkor egy haverom próbálta ki, és tényleg minden lepergett az autóról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!