Tudtok pár, az átlagosnál áramvonalasabb, dizájnosabb kis kategóriájú autót említeni, írni?
Toyota Paseo
Mazda 323 C (a 3 ajtós)
Alfa Romeo MiTo - nem ajánlom megvételre, azon kívül semmi jót nem tudok róla elmondani, hogy bájos a külseje. Barátnőmnek vettünk egyet, már eladtuk, tényleg semmi más nem volt benne nagyon jó. Ez inkább dizájnos, mint áramvonalas az átlaghoz képest.
Mazda 323F - Régi már, olcsón kapható, nekem az első kocsim volt ilyen. Tök jó, csak rohad, de nagyon, és nyilván nem kell tőle sokat várni, régi autó.
Opel Adam - kis cukiság, barátnőm most ilyet használ éppen. Még új, nem tudjuk mennyire jó az évek múltával, de mi szeretjük :)
Ugyanez a kategória a Mini Cooper és a Fiat 500 is, dizájnos kis női autók - bár persze a Cooper JCW és 500 Abarth azért az én fenekem alá is jó lehetne. Nem valami praktikusak, ezek is főleg annyit tudnak, hogy jól néznek ki, de azt tényleg.
Citroen DS3 - mindig tetszett, de életemben nem ültem benne, ez is dizájnos kis kocsi.
Renault Twingo - a régi is, meg az új is, de főleg a régi. Lehet szeretni, meg utálni, de szerintem egy üde folt a szürke forgalomban, és egész jó szerkezet.
+1: BMW Isetta.
Ez az összes feltételed, semmi ár, vagy személyek száma? Oké.
Nagyjából bármelyik Ferrari, vagy Lamborghini
Lotus Exige, Elise
Toyota MR2
Opel Speedster
Mazda MX5
Ha racionálisabb kell: Ufó Civic, ha kell az erő is, akkor van belőle Type R is, ami nagyon jó
Audi R8, TT
Stb stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!