Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek autót a gyereketeknek?

Vennétek autót a gyereketeknek?

Figyelt kérdés

Férjemmel a gyereknek (18) adnánk 1 millió ft-ot az első autójához (már gyűjtött egy kicsit). Amikor az egyik ismerősömnek mondtam a dolgot, teljesen hülyének nézett, azt mondta, hogy ő biztos nem adna semennyit.

Azt tudni kell, hogy a férjemmel mindketten dolgozunk, és nem okozna semmilyen gondot az sem

ha újat vennénk neki, de pont az ilyenek miatt nem szeretnénk, nehogy kinézzék emiatt.

Mellesleg sokat segítene nekünk, mert tudná vinni a kishúgát is iskolába reggelente, nem kellene nekünk fuvarozni őket minden egyes nap.

Szerintetek?

2022. febr. 16. 14:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
79%
Én 17 évesen kaptam egy 23 éves autót 150ezerért hogy legyen vezetési tapasztalatom. 2 év múlva ismét kaptam már egy "komolyabbat" ( 2004es Ford Focus) és nem bánták meg, megbecsültem mindkettőt. Ha gyerekem lesz ugyanígy fogok tenni. Annyit megjegyeznék, hogy a haverok nèha próbálhatják kísértésbe hozni hogy száguodjon. Neken volt eszem, remélem neki is van.
2022. febr. 27. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.