Lemerült az aksi. Ha most bebikázom, és 10 km-t megyek vele a boltig, akkor ott újra fog indulni? Vagy ne állítsam le a motort?
Figyelt kérdés
2022. febr. 15. 14:20
1/20 anonim válasza:
Nem biztos, hogy újraindul.
Ne állítsd le, amíg nem érsz haza és nem jársz be a garázsba.
2/20 anonim válasza:
Ha egyébként jó az aksi és van töltés, akkor beindul.
3/20 anonim válasza:
Utolsó, leírta, hogy lemerült! Ergo: Nem fog elindulni.
4/20 anonim válasza:
ERGO? Tévedések elkerülése végett, a kettes nagyon jól írta: Ha az akkumulátor egyébként jó állapotban van, és jó a töltés, simán be fog indulni.
5/20 anonim válasza:
Ha egyszer le van merülve, akkor hogyan indul el? Ne beszéljünk már hülyeségeket.
6/20 anonim válasza:
Lemerült
Bebikázza
Elmegy 10 kilométerrel arrébb
Vajon elég e ez a 10 kilométer, hogy nyugodtan leállíthatja a kocsit mert az akku kap annyi töltést, hogy ÚJRA elinduljon?
Ennyi a kérdés, mit nem lehet érteni 🙄
És mondták, már ketten is, hogy ha jó az akku, akkor igen, 10 kilométerrel arrébb be fogja tudni indítani az autót.
Szerintem is, egyébként
7/20 anonim válasza:
De épp ez az, hogy nem jó az akku, mert le van merülve. Ennyire nehéz értelmezni a leírtakat? És nem, nem arról van szó, hogy indítás előtt bebikázza, áramot lop, tölt rá egy keveset, stb. Le van merülve, ennyi a kérdés. Erről az egy esetről szól a kérdés.
8/20 anonim válasza:
Megerősitem 2est. Nekem a multkor a munkáskocsim hirtelen nem indult, lemerült az akksi. Kollégám jött, bebikázott, utána kb fél órát nem állitottam le, aztán egyszer véletlenül mégis, mert elfelejtettem. De újra beindult gond nélkül.
9/20 anonim válasza:
Nem véletlenül írtuk hárman: Ha egyébként jó az aksi. Például: Rajtahagyta a világítást, nyitva az ajtó sokáig és szól a zene, ülésfűtés, járó ventillátor leállított motornál, szivargyújtós porszívó, soroljam? Ezek mind lemeríthetnek egy aksit. A kérdező bebikázza, megy, akku töltődik. Mi az ami ezek közül nem eléggé érthető??
10/20 anonim válasza:
9 vagyok, kimaradt: akku töltődik és a kocsi természetesen be fog indulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!