Van ennek értelme?
Szerintem ne a fejlett nyugati országok áraihoz hasonlítgassa Orbán az üa. árakat. Átlátszó hogy mit is akar elérni...
Ahha, ha sorban bezárnak majd a kutak, akkor épp hogy munkahelyeket vesz el, és nem csak a tulajét... az ott dolgozók is mehetnek amerre látnak. Illetve akik közvetve érdekeltek a kút adminisztratív terheiben.
Mi a kérdés? A kutasok most os rengeteg fognak az üzemanyag árán. Éveken keresztül több milliókat nyertek. A kis kutasoknak nyílván nehezebb ők tényleg be.szopták.
Meg mit hasonlítgatjátok az Eu-hoz az itthoni árakat? És a fizetések? Jaaaah hogy arról kuss van. Átszamítva 1 német ember havi szinten megkeres minimum 700 ezer ft-ot még egy magyar meg csoda ha 200 ezret kap.
Sírtok mert 480Ft a benzin ára? Ez hol olcsó? Tavaly 300Ft körül mozgott ha meg nem lenne a korlátozás már rég 700 Ft fölött lenne. Gondolkozzatok már el a saját hülyeségeiteken.
Védjed akkor Szent Orbán atyádat... "ha meg nem lenne a korlátozás már rég 700 Ft fölött lenne"
Miért is? Németországban 636 Ft az átlagár, és ebben benne van a pályás kutak mindenhol magas ára is.
Egyébként meg nagyon helyes ha fent van az ára. Ideje lenne népszerűsíteni és jóárasítani a hibrideket első körben, és nem a német kormoló euro 2-3 szar dízelekkel meg ótvadék olajzabáló Opelekkel elárasztani az országot.
Nagyon gyenge itthon a műszaki vizsga követelmény, egy deák ferenc - van ahol egy szent istván is - elegendő hogy a romkotla kapjon még két évet.
Példát lehetne venni Norvégiáról.
Ja, és ha te pont egy ilyen kutasnál lennél családos dolgozó, akinek ez adta akár egészében, akár részben a megélhetését? Akkor is ááá csak egy kis kutas, besz_pt@?
Komolyan az autók motorok kategóriaba jössz orbanozni?
En is utalom mint az indiai szart, de ettől még tudom hogy a politikában a helye.
menjetek a francba akkor... amugy meg nem kutas vagyok, eves futasom 20 ezer...
en az ertelmet kerdeztem a dontesnek, arra senki nem valaszolt meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!