Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van ennek értelme?

Van ennek értelme?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Szerintem ne a fejlett nyugati országok áraihoz hasonlítgassa Orbán az üa. árakat. Átlátszó hogy mit is akar elérni...

[link]

Ahha, ha sorban bezárnak majd a kutak, akkor épp hogy munkahelyeket vesz el, és nem csak a tulajét... az ott dolgozók is mehetnek amerre látnak. Illetve akik közvetve érdekeltek a kút adminisztratív terheiben.

2022. febr. 14. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:
8%

Mi a kérdés? A kutasok most os rengeteg fognak az üzemanyag árán. Éveken keresztül több milliókat nyertek. A kis kutasoknak nyílván nehezebb ők tényleg be.szopták.

Meg mit hasonlítgatjátok az Eu-hoz az itthoni árakat? És a fizetések? Jaaaah hogy arról kuss van. Átszamítva 1 német ember havi szinten megkeres minimum 700 ezer ft-ot még egy magyar meg csoda ha 200 ezret kap.

Sírtok mert 480Ft a benzin ára? Ez hol olcsó? Tavaly 300Ft körül mozgott ha meg nem lenne a korlátozás már rég 700 Ft fölött lenne. Gondolkozzatok már el a saját hülyeségeiteken.

2022. febr. 14. 13:00
 2/8 A kérdező kommentje:

Védjed akkor Szent Orbán atyádat... "ha meg nem lenne a korlátozás már rég 700 Ft fölött lenne"

Miért is? Németországban 636 Ft az átlagár, és ebben benne van a pályás kutak mindenhol magas ára is.

Egyébként meg nagyon helyes ha fent van az ára. Ideje lenne népszerűsíteni és jóárasítani a hibrideket első körben, és nem a német kormoló euro 2-3 szar dízelekkel meg ótvadék olajzabáló Opelekkel elárasztani az országot.

Nagyon gyenge itthon a műszaki vizsga követelmény, egy deák ferenc - van ahol egy szent istván is - elegendő hogy a romkotla kapjon még két évet.

Példát lehetne venni Norvégiáról.

Ja, és ha te pont egy ilyen kutasnál lennél családos dolgozó, akinek ez adta akár egészében, akár részben a megélhetését? Akkor is ááá csak egy kis kutas, besz_pt@?

2022. febr. 14. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kissé elvakult Orbán ellenes vagy. Vagy kis kutas:)
2022. febr. 14. 14:56
 4/8 NTBS ***** válasza:
Az üzemanyagár befagyasztásánál szerintem nem a benzinkutasokkal akartak kitolni. Gondolj bele, ha 700 FT fölé menne az üzemanyagár minden drágulna és azt minden lakos megérezné. Mivel 7 hét múlva túl vagyunk a választáson most nem mindegy, hogy ki mit gondol. Néhány ezer ember érdeke most kevésbé fontos, mint több millió szavazóé. Így már van értelme.
2022. febr. 14. 15:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Komolyan az autók motorok kategóriaba jössz orbanozni?

En is utalom mint az indiai szart, de ettől még tudom hogy a politikában a helye.

2022. febr. 14. 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Jo nagy idiota vagy kerdezo mit ne mondjak. Nemet atlag 636 oke mind szep es jo csak 1 nemet 3x annyit keres. Vegyel mindenkinek hibrid autot par millaert ha ennyire fullon vagy de tudod az orszag 90% nem gazdag. Jo neked ha abba a felso 10%-ba tartozol. Mehet az Orbanozas egy autos kategoriaba hogy jo-e vagy sem de inkabb fagyassza be az uzemanyag arat es ne az ilyen torkos zsidoknak duzzadjon a beluk belole mint neked.
2022. febr. 14. 20:34
 7/8 A kérdező kommentje:

menjetek a francba akkor... amugy meg nem kutas vagyok, eves futasom 20 ezer...

en az ertelmet kerdeztem a dontesnek, arra senki nem valaszolt meg

2022. febr. 14. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Oh hat akkor johogy lehetne toled 1000Ft is hisz a sarki boltig epp hogy mesz azt is 20as sebesseggel mert felsz a sebessegtol. En 1 ev alatt 140 ezer km-ert tettem bele a kocsiba az kicsit tobb mint a 20 ezer. Az ertelmet pedig meg mindig nem mondtad el hogy mire fel kerdezted. Minek az ertelmet? Ertelmetlen az egesz. Keedezel valamit valaszolok aztan egybol nyalom Orban golyoit hat jo hogy nem kovezel meg politikai hazaarulasert mert nem orulok neki hogy 700Ft lenne a benzin ara. Annak se orulok hogy 480 mert 300Ft ert nobb volt tankolni 2 evv ezelott de ez van meg mindig jobb akkor a 480 mint a 700Ft.
2022. febr. 14. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!