Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik vezérműszíj szettet...

Melyik vezérműszíj szettet vegyem a kocsiba elég sokat utazok a munka miatt Gates, Dayco, Continetal, Bosch, Ina, Gyári ?

Figyelt kérdés

Autóm nem erőgép de én szeretem semennyi pénzért nem adnám oda senkinek

2003 Renault Megane Classic Alizé 1.4 16 v

2022. febr. 13. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:
háát ne a legdrágábbat
2022. febr. 13. 14:00
 2/5 anonim ***** válasza:
INA és Conti a két legjobb hírben álló gyártó, azokkal nem lehet mellélőni, de a többi 3 sem rossz márka. Én az autón nem spórolok, főleg nem ilyen kritikus alkatrészeken, szóval én az INA és Conti pártján állok, de ha bármilyen okból a másik 3 közül valamelyiket kéne felraknom, akkor sem esnék kétségbe.
2022. febr. 13. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:
"Gyári". Ez tetszett. Mintha a rönó gyártana vezérműszíjakat.
2022. febr. 13. 17:11
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 Miért, nem hallottad még a "gyári alkatrész" kifejezést? Nyilván nem az autógyártó gyártja, nem is gondolja rajtad kívül senki, hogy ezt jelenti.
2022. febr. 13. 17:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Volt kollégám maszekban autókat szerel, ő csakis Continetal-t rak a kocsijaiba. INA-val egyszer megszívták, mert a készletben csapágyas volt a vízpumpa.
2022. febr. 13. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!