Dbox kérdése:
Ha szíjhajtáson kívüli hiba miatt kell a vezérműszíjat leszerelni a hiba elhárítása után a használt szijat visszatehetem?
Figyelt kérdés
Vezérlés2022. febr. 13. 13:49
1/6 anonim válasza:
Elméletileg persze, gyakorlatilag viszont általában nem érdemes. A legtöbb autónál kell bontani rendesen a vezérlés lecseréléséhez, ha meg nem maga szereli az ember az autót, akkor a szerelőnél igencsak sok pénz munkaórában. Ezért erősen megfontolandó, hogy akkor is lecserélje az ember a vezérlést, ha elméletileg nem szükséges. Persze ha van egy gyári 150 ezres csereperiódus, te meg 10 ezerrel korábban raktál fel egy új vezérlést, akkor tényleg felesleges cserélni. Szóval ezt neked kell eldönteni, hogy mikor volt cserélve utoljára, mikor kell majd legközelebb és hogy megéri-e most lecserélni.
2/6 A kérdező kommentje:
A vezérlésben 5000 km van!Magam cseréltem mindig,a minap olvastam ezt hogy nem szabad vissza tenni minden esetben ujjat kell tenni,ezért írtam ki a kérdést!
2022. febr. 13. 14:04
3/6 anonim válasza:
Hát azt tuti nem cserélné le még az sem, aki azt írta, hogy muszáj cserélni.
4/6 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam!
2022. febr. 13. 14:11
5/6 anonim válasza:
A gyári szervizutasítások valóban azt írják elő, hogy minden esetben új szíjat kell felrakni ha valamiért le kellett szedni, de ezt nem szokták szó szerint venni, főleg nem ilyen kevés futásnál.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. febr. 14. 08:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!