Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy autóban mennyi féktárcsa,...

Egy autóban mennyi féktárcsa, és mennyi fékbetét van?

Figyelt kérdés
Az autómon lassan időszerű lesz a féktárcsa és a fékbetétek cseréje. Jól tudom, hogy az autómon 4 db féktárcsa(minden keréken) van? Ezek darabja mennyibe kerül?

2022. febr. 12. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Legalább kettő, legfeljebb négy féktárcsa van. Ha hátul is tárcsafékes, akkor négy tárcsának kell lennie.

Tárcsánként 2 betét van, ez összesen 4 vagy 8 betétet jelent.

2022. febr. 12. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A betét általában készletben van, külön az első és a hátsó tengelyhez. Egy dobozban 4 db betét.

A tárcsák betétek nem egységárasak. Függ hogy milyen autóra kell és hogy milyen márkát szeretnél. De szerintem bízd a szervizre, általában beszereznek mindent az autódhoz!

2022. febr. 12. 19:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

az attól függ milyen autó

a régebbi, illetve kisebb autokon elől tárcsafék hátul dobfék van, igy ezekeben az autókban csak 2 darab féktárcsa van tárcsánként 2 fékbetét van(a fékbetéteket amugy csak készletben árulják nem darabra)

Ha leírnád milyne autó és mennyi idős akkor könnyebb lenne válaszolni, de amugy ha tudod hogy néz ki egy féktárcsa, illetve hogy néz kia dobfék akkor te mega d is megnézheted az autódnál hogy ma helyzetkép...:)

A féktárcsák és fékbetétek ára is erösen függ attól hogy milyne autóról van szó

lehet féktárcsát venni 10 ezerért meg 100 ezerért is venni...

2022. febr. 12. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Sokkal több van benne mint amennyit szeretnél..
2022. febr. 12. 21:54
 5/5 anonim ***** válasza:

"a régebbi, illetve kisebb autokon elől tárcsafék hátul dobfék van"

Nem feltétlenül! Van az ismeretségi körömben egy 2020-as Fiat Tipo. 4,7 méter körül van, de kinézetre sem az a tipikus miniautó. És nem is régi. Mégis hátul dobfékek vannak rajta. Én is meglepődtem. Tehát akad kivétel.

2022. febr. 13. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!