Milyen hátrány érhet, ha tudottan tekert kilométerórás autót vásárolok? Melyik értéket írjuk be az adásvételibe?
Az autó olyan népszerű típusból származik, aminek nagyon pörög a piaca, amit berakok egyik nap a könyvjelzők közé, az 3-4 nap múlva már nincs meg.
Most találtam egy megfelelő felszereltségűt, ahol a kilométeróra az eladó szerint és a JSZP szerint is kb. 110.000 kilométerrel vissza van tekerve. Engem a kilométer nem érdekel, ha az autó jó. Holnap nézem meg, elég ígéretes eddig.
Ha megveszem, melyik értéket írjuk be az adásvételibe? Az ismert teljes futást, vagy amit a műszerfal most mutat?
Mennyire durván csökkenhet az ilyen autó piaci értéke? Nekem fontos, hogy az autó jó értéktartó legyen a típustársai között, tehát ne mindig a találati lista legelső és legolcsóbbja legyen, ahhoz, hogy elvigyék (most sem az).
"Mennyire durván csökkenhet az ilyen autó piaci értéke?"
Így is úgy is csökkenni fog mert gondolom nem egy veterán autóról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!