Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért képtelenek arra a...

Miért képtelenek arra a szakemberek, hogy a csatornafedelet az aszfalttal szintbe hozzák?

Figyelt kérdés
Szánalmas, hogy szinte mindenhol be vannak süllyedve, döcögni kell bennük. Régebben lehetett látni a tévében egy magyar találmányt, hogy utólag állítani lehet a csatornafedél magasságát. Nem használják?

2022. febr. 9. 15:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%
Marhaság. De ha te ebben a tévképzetben szeretnél élni hát hajrá te bajod.
2022. febr. 9. 19:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Mi marhaság?
2022. febr. 9. 20:09
 13/18 anonim ***** válasza:
37%

Ha síkba lenne a fedél az úttal akkor hova folyna le a víz...? És miért nyomba? Azért hogy onnan vezesse el leghamarabb a vizet.

Az már más kérdés hogy rugó- és féltengelytörő belemenni...

2022. febr. 9. 20:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Az amit írsz.
2022. febr. 9. 21:51
 15/18 A kérdező kommentje:
Miért marhaság?
2022. febr. 9. 22:12
 16/18 anonim ***** válasza:
50%
Szimplán mert marhaság.
2022. febr. 9. 23:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Mert a megfelelő technológiával megcsinálni drágább és időigényesebb (nagymamám testvérének a szabadalma), ezért inkább b/sznak rá.
2022. febr. 10. 07:16
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem én írtam, hogy marhaságot beszélsz, de megerősítem azt a válaszolót, aki ezt írta.

Van egy német kisváros, amit úgy ismerek, mint a tenyerem, egy ideig az otthonom is volt. Elkaptam még azt az időszakot, amikor még csak echte németek voltak az egész környéken, és rendkívül kevés magyar, román, szlovák, lengyel, tehát nem mindenféle bevándorlók. A kisvárost mai napig egy olyan út szeli át, ami legalább 30 éve nem volt felújítva, garantált, hogy azon még csak echte németek dolgoztak, senki más. Na az fix, hogy olyan, hogy kátyu, ott nem létezik. De a csatornafedelek... rosszabb mint nálunk.

2022. febr. 10. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!