Miért képtelenek arra a szakemberek, hogy a csatornafedelet az aszfalttal szintbe hozzák?
Ha síkba lenne a fedél az úttal akkor hova folyna le a víz...? És miért nyomba? Azért hogy onnan vezesse el leghamarabb a vizet.
Az már más kérdés hogy rugó- és féltengelytörő belemenni...
Nem én írtam, hogy marhaságot beszélsz, de megerősítem azt a válaszolót, aki ezt írta.
Van egy német kisváros, amit úgy ismerek, mint a tenyerem, egy ideig az otthonom is volt. Elkaptam még azt az időszakot, amikor még csak echte németek voltak az egész környéken, és rendkívül kevés magyar, román, szlovák, lengyel, tehát nem mindenféle bevándorlók. A kisvárost mai napig egy olyan út szeli át, ami legalább 30 éve nem volt felújítva, garantált, hogy azon még csak echte németek dolgoztak, senki más. Na az fix, hogy olyan, hogy kátyu, ott nem létezik. De a csatornafedelek... rosszabb mint nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!