Kicsereltem a termosztátot,atmostam a rendszert de mégsincs fűtés! Minden cső meleg de az a cső ami a muszerfalba megy az hideg marad! Levegő is ki lett engedve!mi lehet a baj hogy az a cső hideg?
"Az hogy elinditom,es fel le megy a tartalyba a viz es neha ki is jon a tartalybol utana vissza meg bugyborekol neha kicsit."
1. Ha elindítod a motort, akkor azonnal fel-le megy a tartályban a víz? Nem az a kérdés, hogy azonnal, amikor lecsavarod a sapkát, hanem az hogy amikor nyitott sapkánál nyugalom van és indítod a motort akkor kezd el mozogni?
2. Vagy csak azzal párhuzamosan emelkedik vízszint, ahogy a motor melegedni kezd?
3. Ha beleszagolsz a kiegyenlítőtartályba, érzel kipufogószagot?
"hol kell legteleniteni!"
A hűtő két felső sarkánál sincs csavarfejjel ellátott műanyag dugó? Felül, hátul, oldalt?
Néhány szükség-légtelenítési tipp, ha nem találsz mást.
Töltsed csurig a kiegyenlítőtartályt.
1. a hőfokszenzor a termosztátház tetején vagy elég magasan van? Ha azt félig kihúzod ott kimegy a környékről a levegő.
2. Ha majdnem lehúzod a hűtőről a felső csövet, billentve, úgy hogy a teteje jobban nyíljon, akkor vízveszteség mellett ugyan, de a levegő is ki fog menni.
3. Ugyanez a fűtő radiátor mindkét csövével a motortérben.
4. Járatás 2000-es fordulaton néhány percig vagy termosztátnyitásig nyitott kiegyenlítőtartállyal. Itt már ne legyen tele, hogy ne fusson ki a víz.
Ennyi jutott eszembe.
"hengerfejes az autó!"
Azért, ha bugyborog kifele a kipufogógáz a kiegyenlítőtartályban, de semmi szaga nincs, azon én elgondolkodnék.
És mint távollevő, a "Megcsináltam" kijelentést az előzmények alapján csak kételkedéssel tudom olvasni.
4 különféle dolgot mondtam 14:47-kor és azt írod 14:54-kor, hogy megcsináltad.
Mindegyiket? Egyik sem volt újdonság számodra? Konkrétan mi az, amit tényleg megtettél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!