Ennek a 6os bömösnek mennyi lehet a biztosítása meg mennyit kell fizetni átírásra,olajcserére, mire figyeljek a vételnél?
Figyelt kérdés
A vételárra meg van a pénz de mennyibe kerül megkötni rá biztosítást meg mit kell még fizetni vétel után ?
Olajcsere 40-50 ?
1 hét múlva jön a fizetés még 170 ezer forint abból ki jön gondolom a biztosítás meg ezek amiket irtam ? Elég jó áron adják le akarnék csapni rá időbe aztán max várok valamennyit olajcserével azt ugyebár meg kell csinálni vétel után
2022. jan. 28. 17:32
71/127 anonim válasza:
Aztán de f#sza gyerek leszel majd 20 év múlva. Nézz meg egy mai negyvenes "férfit" akinek van valami harmincéves kocsija meg a szülei tartják még el. Na, láthatod a jövőbeli magadat.
72/127 A kérdező kommentje:
Ki mondta hgogy haza viszem és mondjuk nem a kocsiba csinálom meg ? vannak pratikák erre
Az meg neked hiába van egy új suzukid a kutya nem nézi meg ha én odaállok mellé a hatos bmwmel
2022. jan. 29. 12:12
73/127 anonim válasza:
#72 Na, jelenleg az a helyzet hogy neked még új Suzukid sincs csak egy roncs.
74/127 A kérdező kommentje:
Jeleneg igen még , de 1 hónapon belül én egy hatos bömössel fogom szelni az utakat
2022. jan. 29. 12:31
75/127 anonim válasza:
Kicsit túl nagyon a bilibe lóg a kezed😂😂
76/127 anonim válasza:
Egy ilyennel jobban járnál:
77/127 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell vacak kombi autó meg ne hasoinltsunk egy a4et egy 6ös bmwhez főleg egy vacak kombit
2022. jan. 29. 12:39
78/127 A kérdező kommentje:
nekem sportautó kell
2022. jan. 29. 12:39
79/127 anonim válasza:
A te BMW-d nagyobb vacak lesz
80/127 anonim válasza:
Ez tuti troll, ilyen nyomorúságos gondolkodásmódja nem sok embernek van még Magyarországon sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!