Ennek a 6os bömösnek mennyi lehet a biztosítása meg mennyit kell fizetni átírásra,olajcserére, mire figyeljek a vételnél?
Figyelt kérdés
A vételárra meg van a pénz de mennyibe kerül megkötni rá biztosítást meg mit kell még fizetni vétel után ?
Olajcsere 40-50 ?
1 hét múlva jön a fizetés még 170 ezer forint abból ki jön gondolom a biztosítás meg ezek amiket irtam ? Elég jó áron adják le akarnék csapni rá időbe aztán max várok valamennyit olajcserével azt ugyebár meg kell csinálni vétel után
2022. jan. 28. 17:32
41/127 anonim válasza:
Gyerekek, ne beszéljétek már le! Szerintem vedd meg! Én támogatlak! Aztán ha elfssa magát egy-egy alkatrész, akkor gyere és meséld el, hogy javítottatok szakszerűen, professzionális célszerszámok nélkül egy 6-os bmw-t! Azok lesznek ám a hatalmas sztorik! Én alig várom!
42/127 anonim válasza:
#41 Én már a kocsi kövi műszakiját is várni fogom😅😅
43/127 A kérdező kommentje:
A mostanit is mi szereltük most attól hogy bmw attól ugyanaz ugyanúgy lehet szerelni cask több a motyó igen tudom van itt sok elektronika azokat hga elrmoik majd elviszem szerelőhöz de a többit miért is ne lehetne megszerelni? ezért húzzák le a mákraszervizek az embert 1 millióval mert nem tudja hogy amúgy ez 100 ezres probléma de én szemfüles vagyok
2022. jan. 28. 22:24
44/127 anonim válasza:
Keress egy jó MAZDÁT, az kocsi, ennyi pénzért lehet kifogni jókat. De a bmw tiszta lutri. Aztán figyeld közben a bmw-s hírdetést is, mert ott lesz az még egy hónap múlva is, csak ugye a marketingfogás...
45/127 A kérdező kommentje:
Mazda a jobb suzuki de nem olyan azért veszek bömöst mert annak neve van ha abból kiszállok látják hogy ki jött meg
2022. jan. 28. 22:35
46/127 anonim válasza:
MAZDA CX-7, MAZDA 6mps, HONDA Accord, ezeket nézd meg pont ilyen kell neked!
47/127 A kérdező kommentje:
Figyelj megnéztem ezeket de ezek nem olyan autók mint a 6os nem egy légióba játszanak
2022. jan. 28. 22:50
48/127 A kérdező kommentje:
Itt a swiftem ha azt keresem hogy ne legyen gond de nekem most előre kell lépni ehhez meg egy komoly bika autó kell
2022. jan. 28. 22:51
49/127 anonim válasza:
Jóvan má éncsak jót akartam ha az kő akko vedd azt...
50/127 anonim válasza:
Miért vennél jobbkormányosat. Ha csak nem Angliában élsz, olyan mintha kiírnád a fejedre, hogy “csóró vagyok”. Pedig gondolom te villantani akarsz a 2005-ös BMW-vel, aminek ugyanannyi gazdája volt, mint ahány éves.
Ráadásul sikerült kiválasztani a Mo-n hirdetett legolcsóbbat, a legalapabb motorral.
Instant get!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!