Ennek a 6os bömösnek mennyi lehet a biztosítása meg mennyit kell fizetni átírásra,olajcserére, mire figyeljek a vételnél?
A vételárra meg van a pénz de mennyibe kerül megkötni rá biztosítást meg mit kell még fizetni vétel után ?
Olajcsere 40-50 ?
1 hét múlva jön a fizetés még 170 ezer forint abból ki jön gondolom a biztosítás meg ezek amiket irtam ? Elég jó áron adják le akarnék csapni rá időbe aztán max várok valamennyit olajcserével azt ugyebár meg kell csinálni vétel után
Az átírás cakk-pakk eredetiságvizsgával 155500Ft
A kötelezőre meg keress kalkulátort, mert nagyon nem mindegy, hogy mióta van jogsid, vagy hol laksz de gyanítom, hogy bőven 100 ezer felett lesz abból is az éves.
Ez nem a te árkategóriád 170-ezres fizuval. :D
155000 ezer az átírás?? Azt hittem ilyen 10-20 ezer forint , annyira nem drága autó a 40 millióshoz képest
Most swiftem van arra 35 ezret fizetek évente biztosítást
Hííí, haver hát ez jobb kormányos !!!
Ha ingyen adják se fogadd el.
Ez csak megjátszott műsor a totalcaron 8 milliót senki nem költene erre , bárki mondhat bármit akinek ennyi pénze van az vesz újabbat!
meg nem kell gyári alkatrészt venni emg gyári szervizbe hordani, neten megtalálni minden alkatrészt youtubeon tutorialokat , megcsinálja ember otthon magának egyből nem 300 ezer egy javitás csak 30 ezer
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!