Ennek a 6os bömösnek mennyi lehet a biztosítása meg mennyit kell fizetni átírásra,olajcserére, mire figyeljek a vételnél?
A vételárra meg van a pénz de mennyibe kerül megkötni rá biztosítást meg mit kell még fizetni vétel után ?
Olajcsere 40-50 ?
1 hét múlva jön a fizetés még 170 ezer forint abból ki jön gondolom a biztosítás meg ezek amiket irtam ? Elég jó áron adják le akarnék csapni rá időbe aztán max várok valamennyit olajcserével azt ugyebár meg kell csinálni vétel után
Rálépsz a gázra és megelőzöl mindent?
Szegény BMW híre ezért romlik. Pedig szép autókat csinálnak :/
Simán troll és szórakozik a reakciókon.
Ami különben lehet vicces is mert itt ezer ember győzködi az igazgarol hogy nem jó vétel
Troll. :) Igazabol én ott tartok hogy 1-2 szoban elmondom a véleményem azt eldönti hogy megfogadja e. Nincs baj ha nem hiszen nem nekem faj. De sokan onigazolnak ezer hozzászóláson át győzködi mindenki a maga igazgarol.
Szerintem erre az autóra nincs pénze, de ha O úgy gondolja hogy van és tudja javítani a szilvafa árnyékában akkor ki vagyok én hogy megmondjam azt hogy téved. Örülök hogy vannak okos és ügyes emberek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!