Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mire jó a kihúzatom majd...

Mire jó a kihúzatom majd beleállok a fékbe magatartás?

Figyelt kérdés

Napi szinten tapasztalom, hogy az adott pilóta meglát 50 m összefüggő, egyenes szakaszt, és izomból kihúzatja majd két lábbal a fékbe ugrik. Nem csak a lakossági torettóknál látom ezt, hanem apukákat is az egyterűvel. Mire jó ez pontosan? Feszültséglevezetés? Mini-adrenalinlöket? Vagy ennyire utálják a saját pénztárcájukat? Abből a gázfröccsből szerintem én elautózok 2 km-t, legalább.

Nem álszenteskedek, ahol engedik az útviszonyok hosszútávon, ott én is taposom neki, de én megyek ezzel 10-20 vagy 60 km-t, nem pár méteren gyötröm neki.

#padló #gázfröccs #Kihúzatás
2022. jan. 27. 12:12
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Ettől lesznek menők. Nálunk a városban van egy kb. 15 méter hosszú rész a belvárosban, ami magasabb, mint előtte meg utána. Mindig azt röhögjük, hogy jönnek a menők, 0,5 km/h-val felmennek a bukkanón, közben tekerik a kormányt vadul, hogy ne egyszerre menjenek fel a kerekek, aztán padlógáz, satufék, lefelé megint kormánytekerés, aztán nagy gáz😆 Vagy amikor bejönnek a parkolóba, mennek egy kört, esetleg ki is húzatják, aztán mennek tovább, és ezt 20 perc alatt 4-szer:D
2022. jan. 27. 12:20
 2/8 anonim ***** válasza:
57%
Vannak akik nem azért ülnek autóba, hogy szimplán eljussanak A-ból B-be, hanem azért mert szeretnek vezetni. Ehhez meg hozzátartoznak a gázfröccsök, kisebb nagyobb gyorsulások (nyilván, biztonságos körülmények között) Én is így vezetek és pont nem érdekel hogy 9 litert vagy 12-őt fogyaszt az autó, mert közben élvezem.
2022. jan. 27. 12:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, nekem egy tök átlagos 1.5 szívó benzinem van. Viszont a kettes 105nél szabályoz le, így néha letaposom. De lámpától lámpáig csak akkor nyomom, hogy elérjem a zöldeket.
2022. jan. 27. 12:34
 4/8 anonim ***** válasza:
97%

A kerdes kicsit nekem ugy jön le, hog csak az igazi hülyegyerekekre van kielezve, akik kb 10 000km alatt romra raknak egy garnitúra fektarcsát ugy, hogy túlfekezik a kanyarokat amik előtt latvanyos gyorshajtasba kezdenek full gagyin.

A dinamikus közlekedesnek habitustól függően (es pesze a biztonsagot szem előtt tartva) megvan a szepsege sokaknál. Aki tud normálisan vezetni, az közterületen ilyet nem csinal, mivel mar egy 20 eves atlagautóval is pik-pakk 80 felett van az ember, azt meg varosban nem illik. Ahol lehet ott megengedi a tempót, esetleg jobban kihuzatja, mert a turbó jó dolog pl. aztan halad ahogy lehet.

2022. jan. 27. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
94%

Miért vagyok lepontozva? Nem gondolnám hogy bármi rosszat írtam volna...

2-es

2022. jan. 27. 12:42
 6/8 anonim ***** válasza:
41%
Lámpák között tapasztalod ezt? Ott elég egyszerű az ok: nem tudják hogyan vannak beállítva, mennek a megszokott 50 helyett 60-as tempójukkal és így a zöldhullámot mindig megelőzik.
2022. jan. 27. 12:49
 7/8 A kérdező kommentje:

#4 jól látod, nem azokra gondoltam, akik dinamikusan közlekednek alapból

#6 egyirányúban, nagyobb áruházak parkolóiban, kevésbé forgalmas mellékutcákban látom ezeket a nagyon rövid életű megmozdulásokat. A lámpánál az előre-hátra hintázókat és a megállás nélkül túráztatókat kedvelem, őket sem értem igazán.

Köszönöm a válaszokat.

2022. jan. 27. 12:54
 8/8 anonim ***** válasza:
88%
Semmire, üzemanyagpazarló és igénybe veszi a szerkezetet. Ha nagyon kell sietni, akkor indokolt, kellő óvatossággal, pl. orvoshoz stb.
2022. jan. 27. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!