Mire jó a kihúzatom majd beleállok a fékbe magatartás?
Napi szinten tapasztalom, hogy az adott pilóta meglát 50 m összefüggő, egyenes szakaszt, és izomból kihúzatja majd két lábbal a fékbe ugrik. Nem csak a lakossági torettóknál látom ezt, hanem apukákat is az egyterűvel. Mire jó ez pontosan? Feszültséglevezetés? Mini-adrenalinlöket? Vagy ennyire utálják a saját pénztárcájukat? Abből a gázfröccsből szerintem én elautózok 2 km-t, legalább.
Nem álszenteskedek, ahol engedik az útviszonyok hosszútávon, ott én is taposom neki, de én megyek ezzel 10-20 vagy 60 km-t, nem pár méteren gyötröm neki.
A kerdes kicsit nekem ugy jön le, hog csak az igazi hülyegyerekekre van kielezve, akik kb 10 000km alatt romra raknak egy garnitúra fektarcsát ugy, hogy túlfekezik a kanyarokat amik előtt latvanyos gyorshajtasba kezdenek full gagyin.
A dinamikus közlekedesnek habitustól függően (es pesze a biztonsagot szem előtt tartva) megvan a szepsege sokaknál. Aki tud normálisan vezetni, az közterületen ilyet nem csinal, mivel mar egy 20 eves atlagautóval is pik-pakk 80 felett van az ember, azt meg varosban nem illik. Ahol lehet ott megengedi a tempót, esetleg jobban kihuzatja, mert a turbó jó dolog pl. aztan halad ahogy lehet.
Miért vagyok lepontozva? Nem gondolnám hogy bármi rosszat írtam volna...
2-es
#4 jól látod, nem azokra gondoltam, akik dinamikusan közlekednek alapból
#6 egyirányúban, nagyobb áruházak parkolóiban, kevésbé forgalmas mellékutcákban látom ezeket a nagyon rövid életű megmozdulásokat. A lámpánál az előre-hátra hintázókat és a megállás nélkül túráztatókat kedvelem, őket sem értem igazán.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!