Lehetséges, de én vagyok az, aki éppen nem pontozott le. Szóval a többiek tették, elég rossz érzés lehet ez számodra.
Az az idegbajos, akinek nem tetszik a sokadik tucat autó, csak mert bordó...
Most képzeld el, ha mindenki elkezdene hisztizni, mert nem tetszik másnak a fekete vagy a fehér.
Egyébként a te bordó autód milyen? Csak nem Swift MKI?
De ha leszarod, hogy kinek mi tetszik, akkor miért vergődsz itt?
De tényleg érdekelne.
Egyébként ez az Impala egész korrekt tucatszedánhoz mérten rendben van, belülről is
Persze, hogy jó, ezért vettem meg. Az amerikaiak tudják, hogy mi a jó, mi a kényelem. A többit meghagyom neked. :)
Ja, akkor csak álmodoztál a többi suv-ról? :D
Meghagyhatod nyugodtan, százszor izgalmasabb autóm van, mint az agyonistenített impalád :D
De azért nem egy az egyben Insignia. Láthatjátok, hogy elölről teljesen más. Jobban a vonásai, a króm sokat dob rajta.
A videóban már a faceliftes (B) példány látható.
Az amerikai és az európai Regal/Insignia a GM égisze alatt készült.
3 apró különbség van: Más elől az embléma, hűtőrács. A display bekacsolásakor nem az Opel mutatkozik be, hanem a Buick, a menü rendszer teljesen egyforma. Benzines motorok is egyformák, annyi különbséggel, hogy az európai példányok megkapták a diseleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!