Fogalmad sincs róla, hogy az a fajta bordó a GM hivatalos színe. A GM már akkor gyártotta az autóit, amikor a Mazda 6 még a kanyarban sem volt. Ha pedig nincs sok bordó autó az úton, akkor eleve nem lehet tucat. A tucat például a fekete, minden második autó olyan. Miért van az, hogy a bordóért felárat kérnek el? Míg az alap feketéért nem. Na látod.
Nem tényleg nem tudtam, hogy volt a Mazda 6 előtt is bordó autó... Tényleg... Facepalm... A Mazda 6-tal lett népszerű ez a szín, nem tudom mi olyan felfoghatatlan ezen. Tucat, mert minden bordó árnyalat ilyen. Na látod...
Egyébként meg értjük, bejönnek az USA modellek, bordó színben, nem kell ezért naponta videókat linkelgetni ide és veszekedni mindenkivel, akinek meg nem jönnek be.
Rakd ki facebook-ra, autós csoportokba, aztán számold a lájkokat.
Az meg már vicc, hogy akinek más az ízlése, azzal veszekszel, meg lepontozod.
Szerintem pedig az az idegbajos, aki egy normális válaszra csak lepontozással képes reagálni.
#18 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!