Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tetszik az autó?

Tetszik az autó?

Figyelt kérdés
[link]

2022. jan. 25. 20:48
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Számomra semleges teljesen. Nem is tetszik, de nem is csúnya.
2022. jan. 26. 09:46
 12/31 anonim ***** válasza:
21%
Rusnya!
2022. jan. 26. 09:47
 13/31 A kérdező kommentje:

Fogalmad sincs róla, hogy az a fajta bordó a GM hivatalos színe. A GM már akkor gyártotta az autóit, amikor a Mazda 6 még a kanyarban sem volt. Ha pedig nincs sok bordó autó az úton, akkor eleve nem lehet tucat. A tucat például a fekete, minden második autó olyan. Miért van az, hogy a bordóért felárat kérnek el? Míg az alap feketéért nem. Na látod.

2022. jan. 26. 10:20
 14/31 A kérdező kommentje:
*A Mazda 6-nak egyébként sem ilyen árnyalatú a színe.
2022. jan. 26. 10:22
 15/31 anonim ***** válasza:
8%

Nem tényleg nem tudtam, hogy volt a Mazda 6 előtt is bordó autó... Tényleg... Facepalm... A Mazda 6-tal lett népszerű ez a szín, nem tudom mi olyan felfoghatatlan ezen. Tucat, mert minden bordó árnyalat ilyen. Na látod...

Egyébként meg értjük, bejönnek az USA modellek, bordó színben, nem kell ezért naponta videókat linkelgetni ide és veszekedni mindenkivel, akinek meg nem jönnek be.

Rakd ki facebook-ra, autós csoportokba, aztán számold a lájkokat.

Az meg már vicc, hogy akinek más az ízlése, azzal veszekszel, meg lepontozod.

2022. jan. 26. 10:30
 16/31 A kérdező kommentje:
Nem érted az a baj. Nem azt mondtam, hogy nem volt a Mazda 6 előtt bordó szín, hanem, hogy ez a GM bordója. Ez az árnyalat a GM-é. Mert gondolom, hogy azt azért csak tudod, hogy bordó és bordó között van különbség. Azt sem látod, hogy a Mazda 6 színe nem ilyen árnyalat, teljesen más. Eleve nem lehet ilyen, mert más a gyártó. Az a Mazda saját színe. Nem tudom, hogy kezded-e már érteni? Az a kijelentés, hogy a Mazda 6-ról másolták a színt, meg azért terjedt el, ez marhaság. Erre válaszoltam, hogy a GM már akkor ilyen színű autókat gyártott, amikor a Mazda 6 sehol nem volt. Kevesebb facepalm kellene, több értelem.
2022. jan. 26. 10:36
 17/31 anonim ***** válasza:
17%
Ez az autó úgy alapból rendkívül csúnya, de ezzel a színnel még ocsmányabb.
2022. jan. 26. 11:56
 18/31 anonim ***** válasza:
21%

"tetszik az autó?"

NEM!

2022. jan. 26. 12:08
 19/31 A kérdező kommentje:
Jajj édesanyám, a sok idegbajos.
2022. jan. 26. 16:29
 20/31 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem pedig az az idegbajos, aki egy normális válaszra csak lepontozással képes reagálni.

#18 voltam.

2022. jan. 26. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!