GreatLear kérdése:
Melyik autó tetszik jobban? Melyik a szebb? Passat vagy Ford Mondeo? 2017-es évjárat
Figyelt kérdés
véleményetekre vagyok kíváncsi2021. dec. 25. 01:22
1/13 anonim válasza:
Mindkettőnek szép formája van, főleg a sedanoknak. Én a VW konszernes autókat jobban preferálom, de a Mondeo is tetszik. Az, hogy melyik szebb, az ízlés kérdése. Kinek ez, kinek az tetszik jobban.
2/13 anonim válasza:
Igazából a vw kívülről a tipikus autó forma amit óvodában mind rajzoltunk.
Kívülről egyébként szépen megvannak csinálva a díszítő elemek. De az előző generációkhoz képest minimális változása van.
A Ford pedig mintha "prémium" autót szeretett volna gyártani. Amit külsőre el is talált.
Egyébként azt veszed, amelyik neked jobban tetszik.
Én Renault parti vagyok. Az én véleményem ez, de lehet te nem lennél boldog az autóval.
Meg kell nézni. Aztán dönteni.
3/13 anonim válasza:
Kinézet, prémium hatás Passat. Kényelem, élvezetes a vezetése a kiváló úttartás miatt Ford Mondeo a nyerő.
4/13 anonim válasza:
Passat, minden téren, nem csak optikailag
5/13 anonim válasza:
Le lehet pontozni, csak a saját szubjektív véleményemet írom. Nekem a Ford nagyon bumfordi, a szememben nem igazán egy szép autó. A Passat sokkal letisztultabb, elegánsabb.
De ez csak az én véleményem! Azt vedd, amelyik neked tetszik!
6/13 anonim válasza:
Ebből a 2-ből a Passatot választanám.
7/13 anonim válasza:
Passat, egyértelmű. Műszakilag is kategóriákkal komolyabb autó mint egy ócska ford.
8/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!