Jó választás az AUDI A4 cabrio 1.8 TT? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Szeretnék a jogsi mellé venni egy Audi a4-es cabriót. Minenképpen az 1.8-as benzines kellene, mivel azt mondták, a multironic váltót kerüljem el. Összesítve megéri-e az árát? Milyen típushibák vannak? Ajánlanátok? Minden segytség jól jön. A válaszokat köszönöm.2022. jan. 25. 20:11
1/9 anonim válasza:
Jogsi mellé? Miért, a jogsit veszed? Nem jó hír....
Megéri-e az árát? Attól függ mennyi az ára, a pár százezres kategória marhára nem.
2/9 anonim válasza:
"Viszonylag nagy" benzinmotoros kabriót venni soha nem éri meg, semmilyet. Ha te nagy benzines kabriót akarsz, akkor jó opció, de nem éri meg.
3/9 anonim válasza:
Én nem kedvelem az 1.8benzinest.
4/9 A kérdező kommentje:
3.
mi is a probléma az 1.8-al?
2022. febr. 3. 18:20
5/9 anonim válasza:
Én nem a 3as vagyok, széria hibákról nem tudok írni,nem vagyok szerelő.
Amit én laikusként, átlagos felhasználóképpen írom, hogy amennyit eszik,annyira kicsit se megy.. (tudom nem a fogyasztás a lényeg, viszont csak egy megfigyelés, h amennyit fogyaszt,és drága is minden hozzá,akkora élményt nem bír nyujtani) de kinek mi
6/9 A kérdező kommentje:
Még gondolkodtam az e36-os BMW és a mercedes clk 200 között, ez a 3 közül melyikkel járok a legjobban?
2022. febr. 7. 13:13
7/9 anonim válasza:
Egyértelműen az Audi, csak nézesd meg egy hozzáértővel
8/9 A kérdező kommentje:
Miért az Audi? milyen előnnyel jár a többivel szemben?
2022. febr. 22. 17:13
9/9 anonim válasza:
Talán, mert épkézláb E36 cabriót aranyárban mérik, és vagy 12 évvel öregebb konstrukció, ott már durva harc lehet a rozsdával (mondjuk a Mercinél is) CLK meg Merci, akinek 20 éves autóra futja, az nem tudja megfizetni a Merci-t fenntartásban
#2,7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!