Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerinted ez jó választás...

Szerinted ez jó választás lenne? (3-as BMW cabrio)

Figyelt kérdés

megéri-e az árát, megbízható-e stb...

fiatalos,csajozós kocsit keresek.

városban használnám.

illetve, automatát,vagy manuális váltósat ajánlanátok jobban? 18F

link:

[link]

köszönöm!

2012. márc. 24. 11:15
 1/8 anonim ***** válasza:

Troll ON

Látom apádnak sok pénze van

Troll OFF

Én inkább M3-ast vennék.

2012. márc. 24. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:

Jó valakinek...

én a 18 éves bmw-mre majdnem egy évet spóroltam :-(

22/f

2012. márc. 24. 12:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Ennyiből kijön egy 535 is, azzal is lehet csajozni és praktikusabb. Eladni is könnyebb. Szerintem nem éri meg az árát, kivéve ha 4. autónak használod csak nyáron :)
2012. márc. 24. 13:04
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem nem rossz, kifejezetten egyedi, stílusos. Magyarországon jó hírneve van a márkának, sok új barátod lesz. Itt amúgy sem irigyek az emberek.

Csak azt mondd el nekem, ha már igazi férfi vagy és autóval csajozol, nem kevés a 306LE így 18 évesen? Nézz valami régebbi M3-ast, abban még hamarabb meghalhatsz.

2012. márc. 24. 19:22
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Pont azért írtam az M3-ast. Mert kevés a 306 le :D Plussz annál jobban tud menőzni, minél erősebb a kocsi. Mondjuk az én szemembe az biztos nem menő, aki apuci pénzéből vesz 8 millás kocsit. De 1-2 lotyót feltud így próbálni biztos. Ha már a kocsiján, meg a pénzén kívül nincs rajta semmi vonzó...
2012. márc. 24. 19:37
 6/8 A kérdező kommentje:
milyen irigyek az emberek... csak nevetek rajtatok;)
2012. márc. 24. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Tudod, ennyi megtakarított pénzért keményen kell ám dolgozni. Ha nem kamu a kérdés - és én nagyon remélem, hogy az -, akkor nem csak az értékrended egy szar, hanem a szüleid nevelése is.

Ha dugni akarsz, 8 milláért az év minden napján felvihetsz egy prostit. Akkor talán kevesebb időd jutna arra, hogy bilibe lógó kézzel ostoba kérdéseket tegyél fel. Most komolyan, mi a célod ezzel?

2012. márc. 25. 04:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Akik a bömösre buknak, azok is csak prostik, tehát tényleg felesleges. 8 millából rengeteg menetet lenyomhatsz
2012. márc. 25. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!