Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi A8-ast szeretnék venni...

Audi A8-ast szeretnék venni jó választás?

Figyelt kérdés
ha leérettségizek apu megajándékoz egy kocsival 20m ft értékig.Én az A8ast választottam mert elegáns illik hozzám.
2012. márc. 17. 10:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Ha a pénz mellé ész is társult volna, nem itt kérdezgetnél ilyeneket. Na most jöhet a piros kéz.
2012. márc. 17. 10:36
 2/16 anonim ***** válasza:
elsőre nagy autó?majd a károkat is ő fizeti?
2012. márc. 17. 10:44
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Álmodik a nyomor - haha!

Elkeseríteni meg nem akarom a kis lelkedet, de 20 misiból csak használt A8-ast kapsz, az meg TÖK CIKI!

2012. márc. 17. 10:46
 4/16 anonim ***** válasza:
27%

Nahát, én csóri vagyok, lenyelhetem magam a szaros kis 353masommal :D. De azért segítek. Az A8 akkora, mint egy hajó, leginkább bedugulni jó benne a pesti csúcsban, meg ez az egész limuzin kategória. Na meg ez a tiptronic... Minden hipi-szupi amíg valami meg nem hibásodik, és fizethetsz 5 milliót, hogy kicseréljék.

Én inkább egy kétajtós E90eset vennék vagy egy M3 cabrio-t. Ráérsz még óceánjáróval feltűnősködni a 40es éveidben.

Egyébként én vevő lennék egy A8-asra 20 millióért... Nem azért, de szerintem a 200 lóerős (fapados) modell is megvan 26 millió simán.

2012. márc. 17. 10:50
 5/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó választás. 20-ból nem jön ki egy új A8, de ennyiért használtat biztos nem vennék. 20mihályból én szerintem egy A5 Coupé FL 2.0 TFSI quattro-t vennék és akkor abba még lehet pakolni extrákat is. Persze ez leginkább ízlés kérdése, kinek mi tetszik, de 20m-ból biztos nem vennék használt autót.
2012. márc. 17. 10:52
 6/16 anonim ***** válasza:
vagyis inkább 325ös :D mindegy...
2012. márc. 17. 10:53
 7/16 anonim ***** válasza:

Én is jó anyagi körülmények között élek és kaptam autót egyből miután meglett a jogosítványom , de egy A8-as Audi szóba sem jöhetett első autónak hisz akkora mint egy kamion és túl erős egy friss jogsis sofőrnek.Én egy új Volkswagen Sciroccót kaptam.Kérhettem volna Golfot is ebben a kategóriában bármit , de ezért választottam a Sciroccót mert kevés jár az utakon és egyedi autó.A motorja 1.4-es 122 lóerős.

Egyébként egy fiatalhoz nem illik az A8.Az A7 , A5 sokkal inkább fiatalos.

2012. márc. 17. 11:11
 8/16 anonim ***** válasza:
Mennyivel jobb a hangulat, ha az emberek egymás gazdagságával versenyeznek. Lehet, hogy mégis elindult valami ebben az országban?
2012. márc. 17. 11:22
 9/16 anonim ***** válasza:
a "legolcsóbb" A8 22,5 millió, első autónak tök felesleges egy ekkora csatahajó. A4 vagy A5 bőven elég lenne szerintem, azokból viszont 20 milkáért igen jól felszereltet kapsz
2012. márc. 17. 12:36
 10/16 anonim ***** válasza:
akinek van annyi pénze az van olyan sznob hogy nem itt kérdezősködik!!!!
2012. márc. 17. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!