Audi A8-ast szeretnék venni jó választás?
Álmodik a nyomor - haha!
Elkeseríteni meg nem akarom a kis lelkedet, de 20 misiból csak használt A8-ast kapsz, az meg TÖK CIKI!
Nahát, én csóri vagyok, lenyelhetem magam a szaros kis 353masommal :D. De azért segítek. Az A8 akkora, mint egy hajó, leginkább bedugulni jó benne a pesti csúcsban, meg ez az egész limuzin kategória. Na meg ez a tiptronic... Minden hipi-szupi amíg valami meg nem hibásodik, és fizethetsz 5 milliót, hogy kicseréljék.
Én inkább egy kétajtós E90eset vennék vagy egy M3 cabrio-t. Ráérsz még óceánjáróval feltűnősködni a 40es éveidben.
Egyébként én vevő lennék egy A8-asra 20 millióért... Nem azért, de szerintem a 200 lóerős (fapados) modell is megvan 26 millió simán.
Én is jó anyagi körülmények között élek és kaptam autót egyből miután meglett a jogosítványom , de egy A8-as Audi szóba sem jöhetett első autónak hisz akkora mint egy kamion és túl erős egy friss jogsis sofőrnek.Én egy új Volkswagen Sciroccót kaptam.Kérhettem volna Golfot is ebben a kategóriában bármit , de ezért választottam a Sciroccót mert kevés jár az utakon és egyedi autó.A motorja 1.4-es 122 lóerős.
Egyébként egy fiatalhoz nem illik az A8.Az A7 , A5 sokkal inkább fiatalos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!