Audi A8-ast szeretnék venni jó választás?
Én aszondom vegyél egy lovat. Jön a tavasz sok a szántanivaló és keresed vele a eurót.
Összkerekes 1 lóerős zabhengeres mi kell még?
A stráf ültetve magnézium felni garnitúrával jól tud kinézni.
Megbámul majd a többi márkatárs.
Hogy a bak bőr vagy plüss legyen majd te eldöntöd.
Én a kockás lepedőt ajánlom.
Tradicionális nem lógsz ki vele a sorból.
Sok sikert hozzá.
Nem tudom, azért vannak irigyek bőven. Első autóm egy Passat kombi volt, aztán Octavia RS,E60 535d aztán E60 M5, 2010 730d,2006 A8 3.0TDI, majd 2007 A8L W12, de ezen kívül amit el lehet képzelni,mindent vezettem.
Én megmondom őszintén, abszolút A8 imádó voltam,vagyok de jelen állás szerint én 20 millióból egy használt RS6-ot vagy Nissan GT-R-t vennék, de ennyi pénzért, akár egy S8-t, vagy egy 2010-es 730d-t is visszavennék, ha a luxuslimuzin kategóriát nézzük.
Baromság, hogy első autónak ne legyen nagy, egy Passat kombi is elég nagy volt, és soha semmi incidensem nem volt, pedig egész Európában mászkáltam fel alá havi 10-15e km-t megtéve.
Ha tetszik az A8, akkor szerintem egy nagyobbik diesel motorral nyugodtan választhatod, mert az mégse "szokványos" ha viszont szereted a sportosságot akkor egy S8-at vegyél. Nem nyúlhatsz mellé, az 5milliós javítási költség pedig egy baromság! Már bocsánat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!