Nagyon rossz választás egy cabrió autó egy ilyen időjárási viszonyokkal rendelkező országban?
Van olyan autó, hogy VW Beetles?????
Valószínűleg a Beetle és a Beatles közösen gyártotta!
ismerősömnek 1-es golf kabriója nva (asszem 1-es)
nyáron nem használja mert ott a fijának az audi quattroja meg egy seat alahambar
de nyáron rengeteget megy! mennyiszer van 40 fok?! simán megéri! vagy olyat válassz hogy TOLÓTETŐ ami lényegében kinyitható tetőablak
vagy HARD TOP-os autót...
elsőnek: elírtam, egy t betűt akartam az s helyére, bocsi, én is tudom, h nem ez a kocsi neve :D
köszi a válaszokat
én kabriót nem vennék. Gyakorlatilag egy kabriót csak márciustól szeptemberig tudod használni, azaz tulajdonképpen fél évig. A kocsit mindig tárolni kell valahol, télen is, rossz időben. A kabrióknak nyáron valóban van egy nagy feelingje, amit nem nagyon ad meg másik autó. A kabriók gyengébbek, mert a tető nem meretív (hiszen nincsen).
Mondjuk én hajlamos vagyok a megfázásra (főleg a huzattól), de ez mindenkinél más...
Az egyik előző válaszoló jól mondta, akkor éri meg venni, ha van már másik autód, és ezt csak abszolút hobbi célra vennéd.
Utolsónak: Hát azért történik, kidobtam egy csomó pénzt, hogy egy cabriót vegyek... Nem tudom, állandóra szeretném suliba járáshoz télen-nyáron. Nyáron biztos szuperjó, na de a többi évszakkal mi van?!
Igen, nő vagyok, jövőre teszem le a hajtásit, utána megkapom a nagybátyám régebbi autóját a gyakorláshoz. És csak nézelődök h addigra (szerintem 2-3 év), milyen autótt nézzek magamnak. Igen, én is láttam, h drága, de olyan szééép :) No, de addig sok víz legolyik a Dunán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!