Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nagyon rossz választás egy...

Nagyon rossz választás egy cabrió autó egy ilyen időjárási viszonyokkal rendelkező országban?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a Volkswagen Beetles, főleg a cabrio változat, viszont nem tudom, hogyan válna be ilyen időben, mint ami az országunkra jellemző. Sok eső, és télen hó, meg hideg. Nagyon kellemetlen lenne? Maradjak inkább a jól bevált tetősnél? :)
2011. jan. 18. 16:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
meg ez olyan kérdés hogy megéri e venni motort. azzal se lehet nagyon esőben menni meg hóba főleg nem. Keménytetős kabriót vegyél vagy tolótetős autót és használhatod télen is! motort is csak jóidőben használom, kabróra ugyan ez vonatkozik (nyitott tetővel)
2011. jan. 19. 16:23
 12/22 A kérdező kommentje:

Azért egy kocsi kicsit drágább egy robogónál.. na mindegy. :)

Milyen "keménytetesű" vagy tolóstetejű kocsit ajánlanál, amely egy picit nőiesebb és jól testreszabható?

2011. jan. 19. 16:32
 13/22 anonim ***** válasza:
A nagyon nőies autó a Toyota Yaris. Múltkor láttam egyet, ilyen világos zöld metál, virágokkal... :)Azért a kollégának igaza van... Egy motor is ilyen és én tudnék neked olyan motort mondani, ami drágább a kocsinál.
2011. jan. 19. 20:34
 14/22 A kérdező kommentje:
:) köszi
2011. jan. 20. 13:07
 15/22 anonim ***** válasza:
nem arról volt szó hogy nem tudod használni télen, nyílván lehet, csak nem feelinges, viszont a cabrio cserébe drágáb...
2011. jan. 20. 18:23
 16/22 A kérdező kommentje:
Hát igen, de mi van a keménytetejű cabriókkal? Azok jók télen is, nem?
2011. jan. 20. 18:28
 17/22 anonim ***** válasza:

Elméletileg jók. A gyakorlatban viszont azok sem négyévszakos autók. Borzasztó nehezek, ráadásul nehéz őket a tető hiánya miatt jól kimerevíteni, ezért leengedett tetővel érezhetően tekerednek. Ráadásul a fémtető egy bonyolult szerkezet: pár évig jól zár, de utána elkerülhetetlen a szélzúgás, majd a beázás. A keret nélküli oldalablakok sem bírják olyan sokáig, mint a fémkeretesek és nem is zárnak olyan pontosan. Ráadásul a csomagtartójuk leengedett tetővel kicsi, a hátsó ülésük pedig igen szűkös.

Egyet kell megszokni: a kabrió nyitott autó. A tető azért van rajta, hogy ha elmész kocsikázni és közben szakad le az ég, hazáig ne ázz meg. Tartós négyévszakos használatra viszont egyik sem való.

2011. jan. 20. 19:42
 18/22 A kérdező kommentje:

Ó... de kár... pedig már beleszerettem a volvo egyik modelljébe... :'(

Olyat szeretnék ami négyévszakos, viszont a cabrió nagyon közel áll a szívemhez. Azért szerettem volna kemény tetőset, mert télen is szükségem van rá.. :(

2011. jan. 20. 19:57
 19/22 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

ezek a smarotok szerintem jó egy nőnek... és vagyány is szerintem :)

ezek is jók:

[link]

[link]

ez az alfa nagyon állat :P

[link]

[link]

ezis nagyon nagyon vagány:

[link]

[link]

remélem már tudsz választani! :)

SOK SIKERT!

2011. jan. 21. 18:49
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, átnézem őket! :)
2011. jan. 21. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!