Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől lehet néha erős, néha...

Mitől lehet néha erős, néha gyenge az autóm?

Figyelt kérdés
Huzamosabb autópálya után szokott lomha lenni, amikor indulok akkor még általában jól megy városban. Szívóbenzines
2022. jan. 25. 19:33
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Hát. Esetleg azt érdemes megnézni hol szívja be a levegőt az autó. Úgy értem a motortérből vagy pedig kintről. Néha légszűrő cserekor sérül a kis ház, ahol a levegő bevezető van, s ugye sokan baxnak vissza rakni. Lazán megeshet, hogy hidegen azért megy jobban, mert szívja a hideg levegőt, ami sűrűbb, pálya után pedig megkapja a meleget, mert ott már nincs az a nagy menetszél sem. Ilyen hideg időjárás esetén 5-% is lehet a különbség. Valljuk be nem egy nagy szám, de ha egyébként az autó jó más nem nagyon lehet.
2022. jan. 25. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:
6%
Pont hogy a pálya után kellene jobban mennie.
2022. jan. 25. 20:07
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 Nem tudom mit jelent az hogy az autó jó. Működni működik.

Esetleg arra tudok még gondolni, hogy nagy a szél az autópályán, és az visszafogja. Még mi lehet? Talán kaphat túl sok üzemanyagot is és fuldoklik benne?

2022. jan. 25. 20:43
 4/6 anonim ***** válasza:
73%
Vagy csak te érzed így és tényleg nincs baja az autónak. A régi autómnál én is úgy éreztem ha huzamosabb ideig pályán közlekedtem elég nagy tempóval, hogy alig akar menni. Közben meg ugyan úgy ment, csak én szoktam el a "lassabb" tempótól.
2022. jan. 25. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
39%
Nekem vákuum cső hiba volt, volt rajta egy repedés, üzem meleg motornál elgyengült, hidegen meg minden rendben volt.
2022. jan. 26. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:
amit #4 ir az lesz a gond
2022. jan. 26. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!