Mitől lehet néha erős, néha gyenge az autóm?
Figyelt kérdés
Huzamosabb autópálya után szokott lomha lenni, amikor indulok akkor még általában jól megy városban. Szívóbenzines2022. jan. 25. 19:33
1/6 anonim válasza:
Hát. Esetleg azt érdemes megnézni hol szívja be a levegőt az autó. Úgy értem a motortérből vagy pedig kintről. Néha légszűrő cserekor sérül a kis ház, ahol a levegő bevezető van, s ugye sokan baxnak vissza rakni. Lazán megeshet, hogy hidegen azért megy jobban, mert szívja a hideg levegőt, ami sűrűbb, pálya után pedig megkapja a meleget, mert ott már nincs az a nagy menetszél sem. Ilyen hideg időjárás esetén 5-% is lehet a különbség. Valljuk be nem egy nagy szám, de ha egyébként az autó jó más nem nagyon lehet.
2/6 anonim válasza:
Pont hogy a pálya után kellene jobban mennie.
3/6 A kérdező kommentje:
#1 Nem tudom mit jelent az hogy az autó jó. Működni működik.
Esetleg arra tudok még gondolni, hogy nagy a szél az autópályán, és az visszafogja. Még mi lehet? Talán kaphat túl sok üzemanyagot is és fuldoklik benne?
2022. jan. 25. 20:43
4/6 anonim válasza:
Vagy csak te érzed így és tényleg nincs baja az autónak. A régi autómnál én is úgy éreztem ha huzamosabb ideig pályán közlekedtem elég nagy tempóval, hogy alig akar menni. Közben meg ugyan úgy ment, csak én szoktam el a "lassabb" tempótól.
5/6 anonim válasza:
Nekem vákuum cső hiba volt, volt rajta egy repedés, üzem meleg motornál elgyengült, hidegen meg minden rendben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!