BMW F30 gyenge motorok?
BMW F30-ba mennyire mondható gyengének a 18d illetve a 18i? Lóerő alapján nekem annyira nem tűnik annak, ellentétben a 16d-vel és a 16i-vel.
Valakinek tapasztalat?
Én nemrég voltam autót nézni és megnéztem egy F30 320i-t is. Háát szerintem ülj bele és nézd meg, próbáld ki, de az a 4 hengeres benzinmotor úgy rázta a kasztnit, mintha rossz TD Passat lett volna - pedig csak 50 000km volt benne.
Gyengének biztosan nem gyengék a 18-asok sem, de én ott úgy kiábrándultam az F30-ból. Talán a 335-re rápróbálnék, az már 6 hengeres és normálisan felszerelt, de az ilyen 4 hengeres mákdarálók.. Nekem - mint BMW fannak - nagyon nagy csalódás volt.
Az E46 330i alapjáraton teljesen sima volt, észre sem vetted hogy jár.
Ültél már F30-ban? Én az E46-ot akartam rá cserélni, de abból átülve olyan műanyag játékautónak tűnt. :D
Az F10 teljesen rendben van,haveromét vezettem párszor ( igaz az is 6 hengeres), de az F30 számomra nagyon gagyinak tűnt.
Ha még csak szemezel vele, akkor menj próbálj ki egyet,aztán ki tudja, lehet neked sem jön be.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!