Lada 2107 elektromos rendszer hiba?
Figyelt kérdés
Adott egy Lada 2107. Generátorom teljesen megadta magát. Kicseréltem egy VW generátorra, ami nagoyn jól tölt, de van vele egy gondom: Amikor leállítanám a motort és kiveszem a kulcsot, az autó továbbra is megy. És csak lefullasztással tudom leállítani. Mit ronthattam el, mi lehet a megoldás?2022. jan. 23. 22:56
1/4 anonim válasza:
A lada generátort nem ismerem, a polcvágent igen. Tulajdonképpen nem tudom elképzelni, hogy összefüggne a dolog.
2/4 anonim válasza:
Ez inkább gyújtáskapcsoló betét hiba.
3/4 anonim válasza:
Inkább autóvillamossági szerelőt javaslok, de ezek a gépek, a hátsókerekes Ladák, az igazi GÉPEK, nagyszerű autók mind a mai napig, főleg ezek az ezerötösök láncos motorral, kitartást hozzá, gratulálok, sok szép évet kívánok vele!
4/4 anonim válasza:
A hiba nem a generátorban van, lehet nem az okozta, hacsak nem melegedett túl emiatt egy érintkező, inkább az lehet hogy gyújtáskapcsoló, nem bontja a gyújtás áramkörét. Ilyen hiba kb. korabeli Mercinél is fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!