Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jellemző a magyar közlekedésre...

Jellemző a magyar közlekedésre ez a fajta kultúra?

Figyelt kérdés
[link]

#magyar közlekedési kultúra
2022. jan. 21. 20:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Itthon is van azért jó pár ember, aki tudja használni az autópályát, a németek között azért több ilyen van, de azért ott sem általános.
2022. jan. 22. 02:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Magyarországon inkább a kis sebességkülönbséggel való előzés a jellemző.

Irta itt valami nethuszár régebben és még büszke is volt rá, hogy ő óra szerint 110-zel előzi a belső sávban a kamionokat, mert autópályán az elegendő és nem érdekli, hogy vannak mögötte.

Az emberek nagy részének akkora az egója, hogy egy villantást is személyes sértésnek vesz. Meg ő mondja meg, hogy a másik mennyivel mehet.Fényjelzés a kresz szerint is szabályos. Volt már olyanom, hogy lassan mentem, utolért egy kamion, rám villantott, hogy ő menne, én meg természetesnek vettem, hogy ki húzódok a kapaszkodó sávba, nem kezdtem el anyázni, meg refit huzogatni mögötte.

Persze vannak idióták is, de általában:

-le akar tolni az ökör -- valójában, olyan közel megy ki eléje, hogy a mögötte lévő alig tud lefékezni

-villog, mint állat -- az ökör tükörbe nézés nélkül kiandalog 100-zal a belső sávban gyorsan érkező autó elé

-büntetőfékez -- az ökör tükörbe nézés nélkül kiandalog 100-zal a belső sávban gyorsan érkező autó elé.

Sokan vagy nem néznek tükröt, vagy ne tudják kiszámolni, hogy a tükörben feltűnő autó kb. mikor fog melléjük érni.

2022. jan. 22. 09:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hú, de rühellem ezt a szakaszt Frankfurt és Köln között. Dimbes-dombos, kanyargós, nem embernek való.
2022. jan. 22. 10:20
 14/16 anonim ***** válasza:
36%

#12 Azért elég nagy fertítés, azt kijelenteni, hogy az ilyen "ökrök" lennének többségben és ez lenne az általános.

Attól, hogy egyetlen esetet leírsz 3x az még nem lesz feljogosító erő a másik fél agressziójára, szabálytalanságára.

Rohadt veszélyes és idegesítő az ilyen, az tény.

De ettől még nem feljogosító erő semmire.

Mindenki elé kijönnek az ilyenek. DE és ez nagy DE.

A többség nem mászik az "ökör" seggébe, mert attól még ugyanúgy ott lesz.

A többség nem villog mintha lézerfegyvr lenne a refektor.

A büntetőfékezés az meg minden esetben elítélendő bűncselekmény, amire nem jogosít fel semmi.

Én azt látom, legveszélyesebb amikör az "ökör" találkozik a "paraszttal". Ettől már csak az a roszabb amikor két "paraszt" kerül össze.

2022. jan. 22. 19:46
 15/16 anonim válasza:
#1 ugye a kivétel erősíti a szabályt, én pl 23 éves leszek, a4 b5-tel járok (még tádé is basszameg...) és kivétel nélkül mindenkinek segítek, ha segítséget kapok pedig meg is köszönöm :)
2022. jan. 26. 18:07
 16/16 A kérdező kommentje:

Melyik évjáratú, mennyibe került? Faternak is volt anno egy A4-e. Még 2006 előtt. 2.6 V6 volt azt hiszem, vagy 2.8. Benzines természetesen, manuális váltóval. Jó kis gép volt, ültetett, sport kipufogó rajta.

2022. jan. 26. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!