Jellemző a magyar közlekedésre ez a fajta kultúra?
Magyarországon inkább a kis sebességkülönbséggel való előzés a jellemző.
Irta itt valami nethuszár régebben és még büszke is volt rá, hogy ő óra szerint 110-zel előzi a belső sávban a kamionokat, mert autópályán az elegendő és nem érdekli, hogy vannak mögötte.
Az emberek nagy részének akkora az egója, hogy egy villantást is személyes sértésnek vesz. Meg ő mondja meg, hogy a másik mennyivel mehet.Fényjelzés a kresz szerint is szabályos. Volt már olyanom, hogy lassan mentem, utolért egy kamion, rám villantott, hogy ő menne, én meg természetesnek vettem, hogy ki húzódok a kapaszkodó sávba, nem kezdtem el anyázni, meg refit huzogatni mögötte.
Persze vannak idióták is, de általában:
-le akar tolni az ökör -- valójában, olyan közel megy ki eléje, hogy a mögötte lévő alig tud lefékezni
-villog, mint állat -- az ökör tükörbe nézés nélkül kiandalog 100-zal a belső sávban gyorsan érkező autó elé
-büntetőfékez -- az ökör tükörbe nézés nélkül kiandalog 100-zal a belső sávban gyorsan érkező autó elé.
Sokan vagy nem néznek tükröt, vagy ne tudják kiszámolni, hogy a tükörben feltűnő autó kb. mikor fog melléjük érni.
#12 Azért elég nagy fertítés, azt kijelenteni, hogy az ilyen "ökrök" lennének többségben és ez lenne az általános.
Attól, hogy egyetlen esetet leírsz 3x az még nem lesz feljogosító erő a másik fél agressziójára, szabálytalanságára.
Rohadt veszélyes és idegesítő az ilyen, az tény.
De ettől még nem feljogosító erő semmire.
Mindenki elé kijönnek az ilyenek. DE és ez nagy DE.
A többség nem mászik az "ökör" seggébe, mert attól még ugyanúgy ott lesz.
A többség nem villog mintha lézerfegyvr lenne a refektor.
A büntetőfékezés az meg minden esetben elítélendő bűncselekmény, amire nem jogosít fel semmi.
Én azt látom, legveszélyesebb amikör az "ökör" találkozik a "paraszttal". Ettől már csak az a roszabb amikor két "paraszt" kerül össze.
Melyik évjáratú, mennyibe került? Faternak is volt anno egy A4-e. Még 2006 előtt. 2.6 V6 volt azt hiszem, vagy 2.8. Benzines természetesen, manuális váltóval. Jó kis gép volt, ültetett, sport kipufogó rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!