2-es Prius vétel félelem?
Lehet hülyének nézni, nekem nagyon bejön a formája. Illetve rengeteget állok dugóban ezért szeretnék mindenképp egy automatát ami viszonylag nem eszi le a gatyám. Régebben volt 4 fokozatú automatám szintén Toyota csak Avensis, azt is szerettem, de a mai benzinárak mellett jobb lenne valami finomabb fogyasztású.
Nem sietek soha, kényelmes sofőr vagyok így nem zavar a lomhaság.
Viszont mennyire kéne félnem attól, hogy kilopják alóla a katalizátort?
11. kerületben lakom és minden éjjel az utcán aludna szegény autó.
Kicserélteted utángyártottra, ami teljesen máshogy néz ki, ezért nem is akarják ellopni, ezzel egy kis pénzt is visszakapsz vagy felszereltetsz egy védőlemezt, ami megnehezíti a lopó dolgát, akár neki se kezd, mert mire azt levágja, valaki biztos meglátná.
Mi az előbbit választottuk, és olyan 100 ezret “nyertünk” vele és mostmár nem lopják ki alóla. Aztán az is lehet, hogy már alapból ki van cserélve utángyártottra.
Egyébként nem ajánlom az autót, inkább valami egyszerű szívóbenzines kézi váltósat ajánlanék, annak kevesebb baja lehet. Ebben aksi felújítás, ha már el van fáradva és valószínűleg el van ennyi idő után, a legolcsóbb megoldás 150 ezer ft, de ez csak az ideiglenes… pár év után újra kell majd. A mienkben a hátsó üléssorban alacsony a fejtér, 165 cmnél magasabb emberek nem tudnak hátradőlni, mert ott van ilyen vezetékátvezető alagút… a csomagtartó ajtó beázik, kellemetlen vezetési élmény és hasonlók. Én nem ajánlanám. Ennyiért tök jó japán szívóbenzinest lehet venni, ami lehet hogy többet fogyaszt, de nincs aksi, ami tönkremenne, nem fogyaszt annyival kevesebbet, mint amennyibe az aksi helyrerakás kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!