Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől függ hogy egy autó...

Mitől függ hogy egy autó kap-e pótkereket vagy sem? Főleg a méretbeli besorolás ami meghatározza? A mini autókban(i10,aygo) csak defekt javító készlet van? Eggyel feljebb a kisautók kategóriában pl úgy emlékszem az ezres swiftben nem volt pótkerék.

Figyelt kérdés

2022. jan. 20. 11:18
1 2 3
 21/23 krwkco ***** válasza:
91%

"Na és kit érdekel a német, amikor magyarba vagyunk."

Az autógyárak marketingeseit. Akik eldöntik, hogy legyen-e alapfelszerelség a pótkerék.

2022. jan. 20. 17:26
 22/23 anonim ***** válasza:

Alapvetően spórolás és sulycsökkentés.

Ettől függetlenül, ha olyan helyre vagy messze mész, berakhatsz plusz kerekeket a csomagtartóba, akkár 2-őt is ha elfér, így akár párban cserélheted defekt esetén.

2022. jan. 20. 22:05
 23/23 anonim válasza:
49%
Akkor itt vagyok én ellenpéldának. 5 éve vezetek napi szinten mindenféle (betonozott úton, nagyon-nagyon ritkán földes úton), és eddig aszfalton 6(!) alkalommal kaptam defektet. Megvan a kocsiban a pótkerék, amit 10 perc alatt már át dobok, és más is meg tudja oldani a cserét. Nem volt velem senki mikor beütött az első eset, de ha én megoldottam akkor más is megoldja. Nem atomfizika, mint ahogy itt írják egyesek, hogy sokan nem tudják kicserélni. Össze koszolnia sem kell magát az embernek közben. Kesztyű, pléd vagy bármi amit maga alá tud tenni, és kész. A mintázat meg a legkevesebb... Én ha új autót veszek majd, mindenképp fogom kérni a pótkerék elhelyezését a csomagtartóban, másképp át sem veszem a kocsit.
2022. márc. 6. 02:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!