Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hova lettek az olcsóbb árfekvé...

Hova lettek az olcsóbb árfekvésű kisebb fogyasztású kisautók a gyártók kínálatából ?

Figyelt kérdés
[link]

#kisautók és árak
2022. jan. 16. 13:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Ami fura volt nekem, hogy Zürichben napkozben alig van auto, mig Budapestten pl ejjel-nappal hatalmas forgalom, es a ket varos kozott van egy kis kulonbseg meretben."

Zürichben egy rém unalmas, félig-meddig diktatúrában élő társadalom él, ahol rettentő szigorúak a szabályok és nagyon fafejűek az emberek. Míg Budapesten pezseg az élet, a jó értelemben.

2022. jan. 20. 21:10
 22/24 A kérdező kommentje:

Zürichben egyébként,ha mondjuk 4 ember ül egy autóban az gyanús.Ami nem gyanús az is gyanús,mint a TANU c. filmen!

Rögtön félreállítja a rendőr,mert nem tudja mire vélni,és rossz szándékot feltételeznek a benne ülőkről,talán nincs elég pénzük..azért autóznak egyben/?/

A festő ismerősöm mesélte őket többször megállították a rendőrök,amikor kint dolgoztak.Ezek a svajciak.

2022. jan. 20. 21:55
 23/24 anonim ***** válasza:

#21 nem mondom hogy nincs ott szigor, de megis ok elnek vilagszinvonalon kb a legjobban. Most akkor lehet valasztani, elsz ebben a balkani fertoben ahol ugyan van annyi szabadsag hogy sok mindent megtehetsz amit ott nem, de cserebe egy szar eletet kapsz, nulla kilatassal a jovobe, ja es a kozbiztonsag is a beka segge alatt, meg videken is, mig Zurichben annyira nincs semmi bunozes hogy nincs is mirol irni az ujsagokban.

Ki-hogy van vele, de nekem kezd elegem lenni abbol hogy otthon ha egy ATLAGOS eletszinvonalat akarok elni el kell koltoznom videokrol valami nagyvarosba, mert kb csak ott van lehetoseg, meg abbol is hogy az arak MINDEN evbe nonek, csak epp a fizetesek nem, vagy ha igen akkor is ugyan ott vagy mert a forint is inflalodik vele, ja es csak azert, hogy majd kaphassak 80 ezer ft os nyugdijat, ha egyaltalan lesz addigra…

Szoval kitorolheted a valagad kb a szabadsagoddal, ennyi erovel az erdobe is koltozhetnel, ott is lesz szabadsagod de cserebe semmi mas, a “pezsego elettel” is mi a jo francra jutsz? Vagy igy kompenzaljak az emberek manapsag hogy amugy egy szar eletuk van?

2022. jan. 21. 09:36
 24/24 anonim ***** válasza:

"#21 nem mondom hogy nincs ott szigor, de megis ok elnek vilagszinvonalon kb a legjobban."

Milyen szempontból, GDP szempontjából, vagy mi? Csak a pénz számít, semmi más? Én itthon ezerszer jobban érzem magam, Svájcban még turistaként is feszült voltam, éreztem, hogy baromi nyomasztó az az ottani szigor, ami ott van.

2022. jan. 22. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!