Napi 70 km dízel autóval vagy benzin?
Figyelt kérdés
A kérdésemb az lenne, hogy jelenleg a munkahelyemre napi kb 65-70 km ert teszek meg (35 oda 35 vissza). Most egy régi 1.0 swiftel csapatom minden nap 99% autópalyán. Van egy faceliftes 2008 as opel vectram 1.9 tdi (150hp). Érdemesebb lenne azzal járni? 35 km autópályán 130 tempomat? Ez már elég táv lehet egy dízelnek?2022. jan. 13. 22:13
11/11 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül a távolság a lényeg, hanem, hogy felmelegszik-e a motor az üzemi hőmérsékletre, míg eljutsz a célhoz? Ekkora távra már lehet dízelt venni, de én inkább azt mondanám, hogy mik az egyéni igényeid?
Én akkor se vennék dízelt, ha ingyen adnák. Ingázni egy kis fogyasztású, régebbi benzines modell is jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!