Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Benzines autoval lehet valahol...

Benzines autoval lehet valahol budapesten gyakorolni oktato mellett?

Figyelt kérdés

Dizel autoval szereztem meg a jogositvanyt, azonban 1.4es Toyotam van ami benzines. Minden megy a vezetesben az autoval azonban az elindulas nem. Sokszor lefulladok es ezert nem merek forgalomba menni. Gyakoroltam baratommal parkolokban,de forgalomban akkor sem ment, ezert szeretnem inkabb ezeket begyakorolni valami tanpalyan vagy barhol oktato/ hozzaerto ember mellett. Nem vagyok felelotlen, hogy veszelyeztessek barkit is azzal, hogy nem sikerul az elindulas, esetleg balesetet okozzak.

Tudtok valami helyet, vagy szemelyt akivel ez megoldhato lenne? Vagy tanacsot esetleg akinek ilyen Corollaja van? Koszonom elore is.

2018. jan. 3. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nagyobb gáz, lassabban engeded fel a kuplungot.

Felesleges ezért új oktató.

2018. jan. 3. 21:09
 2/5 anonim ***** válasza:
pár nap alatt simán meg lehet szokni a benzinest még friss jogsisként is, csak gyakorolni kell kicsit. Én is dízelen tanultam, itthon meg 3 benzines volt annak idején.
2018. jan. 4. 09:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Indulj el hússzor egymás után, és meg is szoktad. Őrület ez, hogy dízellel megy, benzinessel meg nem. Ez olyan, mint ha azt mondanád, hogy kanállal tudsz enni, de villával nem. De nem bántásból, tudom, hogy sokan szenvednek ettől. Lefulladsz persze, mert nem adsz gázt. Próbáld ki párszor, menj elé gázzal. Nem kell szétpörgetni, de mondom, ha ügyetlenebb is vagy, huszadik alkalomra menni fog. Ez kb. 10 perc gyakorlást jelent.
2018. jan. 4. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze,vannak oktatók,akik jogsival rendelkezőket is oktatnak.

Ha önbizalmat ad,akkor szerintem keress valakit,es nem kell több tíz óràt venned,csak 1,max 2-t.

2018. jan. 4. 11:47
 5/5 Hovarju ***** válasza:

Léteznek oktatók, akik adnak gyakorló órákat jogosítványosoknak. Keress egy ilyen oktatót, akinek benzines autója van, és már indulhat is a menet.

Lehet, hogy abban az iskolában is van olyan oktató, ahol tanultál.

2018. jan. 6. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!