Csak én érzem magam úgy vezetés közben, mintha táncolnék?
Figyelt kérdés
Főleg teherautóval olyan, mindent harmonikusan kell csinálni... Engeded az elejét, kapcsolod a következő sebességet, index ki, tükörbe pillant.... Stb...
Tudom hogy hülyén hangzik, de engem sokszor elkap ez az érzés és legszívesebben ilyenkor ki sem szálnék az autóból órákig.
2022. jan. 10. 18:58
1/7 anonim válasza:
csak nehogy az legyen, hogy elbambulsz táncikálás közben és a teherautóddal megölsz egy családot :/
2/7 A kérdező kommentje:
Nekem nincsen teherautóm🤷♂️
Egyébként épp az a "kielégítő" az egészben, ami miatt a tánchoz hasonlítottam, hogy csak haladsz a forgalommal, törekedve a folyamatos haladásra, minden lépést előre látsz és törekszel minden lépést a lehető legjobban csinálni...lás szabályosan vezetsz.
2022. jan. 10. 19:09
3/7 A kérdező kommentje:
Félre ne értsétek, nem vagyok elmebeteg, csak nem tudom máshogy leírni ezt az érzést.😅
2022. jan. 10. 19:11
4/7 anonim válasza:
Felreertik a szot, amit hasznalsz, de sze
5/7 anonim válasza:
4-es,bocs. De szerintem amire gondolsz, azt sokan erzik. Magatol jon minden, de van egy ritmusa. Motorozasnal meg azt is erzed, mintha a tested resze lenne a motor.
Ez tok jo.
6/7 anonim válasza:
Jo, asszem en is ertem mit akar mondani. Csak valahogy ugy jon le, mintha elbambulna... Ettol fuggetlenul orulok, ha valaki kotetlenul tud vezetni, erzi a jarmuvet, nem kell figyelnie arra, hogy vajon most mit hogyan kell csinalni.
7/7 anonim válasza:
Én úgy érzem magam az autóban, mintha a testem kiterjesztése lenne. Úgyhogy értem, amit írsz. Amikor nem vagyok épp széthullva agyilag a fáradtságtól, akkor tényleg olyan dinamikusan megy minden, mintha nem is egy gépet irányítanék, hanem saját magam mozognék. Érzem az út egyenetlenségeit, érzem mennyire tapadnak a gumik, fékezésnél/gyorsításnál a súlypont átkerülését. Van egy varázsa, nagyon élvezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!