Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan léphetnék túl ezen?

Hogyan léphetnék túl ezen?

Figyelt kérdés

Újra meg szeretnék tanulni vezetni viszont van bennem pár kétely. Anno az első oktatóm minden egyes órán porig alázott, hogy mennyire idióta vagyok, sosem lesz meg a jogsim, nekem nem való a vezetés stb. Ez 2018 ban volt. Utána oktatót váltottam és a jogsi is sikerült. Az második oktatóm türelmes volt, megértő és segítőkész. Vele elég könnyen ment minden.

Mégis a mai napig bennem van az amit az első oktatóm mondott. És fogalmam sincs hogyan tegyem túl magam a dolgon. Nem tudom milyen mentalitással álljak hozzá a dologhoz, hogy újra merjek vezetni és figyelmen kívűl tudjam hagyni amiket mondott.

U.i.: azért 3 év elteltével tanulnék újra vezetni mert most sikerült olyan helyzetbe kerülnöm, hogy anyagilag minden stimmel és tudok venni egy kocsit.

2021. dec. 26. 14:49
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem hittem el, de kineziológus pont tud ilyenben segíteni

Ha meg magadtól akarsz, akkor vehetsz még néhány órát vagy beülsz a pároddal, barátoddal, barátnőddel és mentek pár kilométert. Aztán egyre jobb lesz.

2021. dec. 26. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!