Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy léphetnék ki a konfortzón...

Hogy léphetnék ki a konfortzónámból?

Figyelt kérdés
2021. jún. 29. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Csinálj olyat, ami nem kellemes neked.

De miért akarod szopatni saját magad?

2021. jún. 29. 15:12
 2/5 A kérdező kommentje:
szeretnék kihívásokat és erősíteni magam. nem minden szempontból számít szopatásnak.
2021. jún. 29. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Sportban sok ilyen van. Vagy próbálj ki valami újat, íjászkodás, tánctanfolyam, küzdősport. Menj ki külföldre önkénteskedni vagy dolgozni pár hónapra, évre. Esetleg olyan országba, ahol a nyelvet sem nagyon beszéled. Csinálj előtte egy intenzív nyelvtanfolyamot aztán dobd be magad a mélyvízbe.

Tanulj meg egy új dolgot amit még soha nem csináltál vagy amitől tartottál eddig.

2021. jún. 29. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom neked pontosan hol a komfortzónád. Én például nagyon visszahúzódó vagyok idegen emberek előtt. De elkezdtem kondiba járni mert hát a sport csak nem árthat plusz gondold el... Nekem az a hely a félelmeim meleg ágya. Átkell öltözni, egy csomó idegen egy viszonylag kis helyen bárki láthat miközben csinálok valamit, bárki odajöhet hozzám beszélni. Ezek nekem mind rettenetesek voltak de túléltem és tényleg segített a dolog.
2021. jún. 29. 16:11
 5/5 Senior Séf ***** válasza:
Minden változás a komfortzóna elhagyásával jár. Csinálj tehát új dolgokat, hagyd el a megszokott köröket.
2021. jún. 29. 16:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!