Suzuki S cross autópályára?? Én lennék az első tulaja. Mit gondoltok? Jó választás vagy hangos?
21# elektronikai malőrön kívül nem hiszem hogy olyan gondja lenne, ami miatt nem tudom elvinni a szervizbe.
És azt erősen kétlem hogy egy 10 éves autó megbízhatóbb mint egy új..
Most őszintén.
Céges 0.9 tce dácia köszöni szépen jól van 180e!! km mellett. Kötelező szervizeken kívül még nem volt gobd
Bár igen, az autóra vigyázva van nagyon.
Most ha 5 éves korában kotlóra lerohadt autót néz az ember. Az szar, de az szar volt 20 évvel ezelőtt is amit kotlóra amortizaltak.
Aki teheti, vegyen új autót.. amilyen kemény most a ft. Az három év múlva is ugyan annyiért eladható.. aztán jöhet az új.
Heti ~5000km ingázásra biztosan nem vennék telekjárót.borzasztó sokat fogszbenne seggelni biztos hogy kutakon akarod elszorni a pénzed.
És szalon autot sem vennék ilyen célra.
2-3éves használt gépben gondolkodnék.
Dizel,szedán vagy kombi.
Skoda,wolksvagen,toyota,ford.
Esetleg opel elvileg nagyon ráment a kényelemre. Vagy kia.
dízeles Skoda oktavia vagy Passat esetleg 1.9 tdi vagy 2.0 crtdi motorral?
vagy esetleg Honda Civic turer 1.6 mocival
Én ezt vennék pályára.
Nem pont autópályára való a Suzuki, lehet az Vitara vagy sx4 s cross, hiába megbízható. 130km -nál nagy a szélzaj. És a suvok nem erre valók.
A 17 éves 1.8-as bömösömben is nagy a zaj alig tudsz beszélgetni 130-140-nél akkor még a hitványabb suzukikban....
Nem pályaauto. Arra van jobb kocsi.
Egy új használt tehát 2-3éves azé4t jobb mert nincs vel az a macera mint egy újal. Az már túlvan a bejáratáson jó esélyel 1x 2x taposták is neki tehát lehet tudni mit tud. Ha volt valami betegsége az már kiderült.
Tehát mondhatjuk hogy az a gép bevált. Akkor miért adjákel?
Ezer oka lehet nem feltétlenül az, hogy xar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!