Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ford Focus MK2 vagy MK2.5 ST...

Ford Focus MK2 vagy MK2.5 ST egy jó választás lenne váltani egy úgyancsak MK2 1.6 Focusról?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és Németországba dolgozom és nagyon dícsérek ezt a 2.5-ös Volvo motort és szeretnék venni egyet

2022. jan. 1. 21:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha van rá módod, természetesen az 5 hengeres jobb és értelmesebb váltás lenne 1.6ról.
2022. jan. 1. 21:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Most igazából az a kérdés, hogy egy tucat kompaktból megvegyed-e az erősebbet?

Nyilván, aki nem ért hozzá, annak ugyanúgy egy tucatkompakt lesz. Szóval ez csak rajtad múlik. Az erőn kívül nem vagy előbbre. Én ilyen esetben azt szoktam mondani, hogy akkor lehet érdemi előrelépésről beszélni, ha nem csak teljesítményben, de állapotban, futásteljesítményben stb is előrelépsz.

2022. jan. 1. 21:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Vegyél nyugodtan, azt viszont ne felejtsd el, hogy ez a Volvo motor nem az a Volvo motor ami az R-es Volvokban is van. A Volvo sajátja fizikailag is más, vastagabb perselyek, nagyobb víztér stb azért lehet az 300 lovas és húzható tovább is, a Fordé meg ezért csak 220 :)
2022. jan. 1. 22:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Elég nekem 220 ló és a Volvok amúgyse tetszenek nem érdekel hány lovas
2022. jan. 4. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!