Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a legjobb választás?

Melyik a legjobb választás?

Figyelt kérdés
Mindezt átírással 1 millió forint alatt... "válságautó" kellene, üzembiztos bejárós / szaladgálósnak.
2021. dec. 16. 10:35
A kérdező szavazást indított:
Nissan Micra 1.4
Nissan Almera 1.5 benzines
Volkswagen Polo IV 1.4 75 lóerős
Mitsubishi Colt 1.1 vagy 1.3, mindegy szinte
Renault Megane II berline 1.4 de inkább 1.6
Audi A2 (ugyanazzal a motorral mint a Polo)
9 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
Bakancs micra ha van az nem rossz, német szart nem vennék mert arra még biztosan menne a pénz.
2021. dec. 16. 10:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Suzuki Swift...
2021. dec. 16. 10:53
 3/12 A kérdező kommentje:
#2 a listából légyszíves...
2021. dec. 16. 11:04
 4/12 anonim ***** válasza:

Renault megane II! Igaz grandtour (kombi) ami van, főkocsinak (nem válságautónak) is tökéletes! Németet én sem, ajándékba se merném elfogadni. Vizsgáltasd be márkaszervizben, arra fusson a keretből!

A micra nagyon kicsi, épp a minap beszéltek kolléganők akinek ilyen kicsi autó is volt, hogy nem szerették, mert féltek benne: kicsi és imbolyog. Ez ésszerűnek hangzik. Lecserélte mindegyik!

2021. dec. 16. 11:49
 5/12 A kérdező kommentje:

#4 többen mondták itt válaszadók más kérdésekre illetve olvastam máshol is hogy a Renault-k márpedig jók... A Lagunát mindenki szidja, az 1.5 dci-t mindenki szidja.

Na de a benzinesek? 1.4, 1.6? A Cliot egyenesen istenítik, de a Megane-ról sok info nincs.

2021. dec. 16. 11:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem A2 van második kocsinak.Azt nem találsz ill. nehezen jó állapotut.Renault szerintem...
2021. dec. 16. 12:25
 7/12 krwkco ***** válasza:

Amelyik karosszéria-munka nélkül átmegy a következő néhány műszakin.

De csakis ebből a listából, természetesen.

2021. dec. 16. 12:26
 8/12 anonim ***** válasza:
1.6 benzines, azt elfelejtettem írni. Dízelnek drágább a javítás. Bár amennyit ráköltöttem a Meganera egész életében nem lett volna jelentős a dízel többletköltsége sem. 2008 óta van meg, pesti utak+autópálya, igaz kevés km., vidéki Renault szerviz és műszakikkal együtt, 2 akkucsere és 500 ezer Ft alatt összesen ennyi év alatt. Annak idején nem volt tudatos vásárlás, de baromi nagy szerencsém lett ezzel az autóval. Az is igaz, hogy nagyon odafigyelve vezettem mindig. Szóval én legjobb indulattal ajánlom.
2021. dec. 16. 14:12
 9/12 A kérdező kommentje:
#8 Az 1.6-osban van az a rettegett okoskerék meg a társai? A másik, láncos motor felé hajlok, mert az mondják a tapasztaltak, azoknál vétel után nem kötelező a csere - nem úgy mint a szíjasoknál, így 100 ezer forint a zsebemben marad kapásból... meg lehet később is, kiszolgál és nem kell cserélni, ha mégsem, akkor később több lesz rá a keret.
2021. dec. 16. 14:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi az az okos kerék a társait se tudom, hogy kik. Szerencsére, mert akkor tizenéve rettegnék én is ezektől, így csak mentem a-ból b-be és nem is tudtam min ülök :-))) Te tudod neked melyik tetszik, azt vedd, én a tapasztalatomat tudtam csak leírni. Ha láncos kell, akkor olyat, kinek mi a fontos. Ha másikat veszel mint amit kitaláltál és bármi gond lesz vele szidod magad, ha meg olyat veszel ami tetszik 2-300 ezer Ft bukót is "elnézel" neki.
2021. dec. 16. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!