Suzuki S cross autópályára?? Én lennék az első tulaja. Mit gondoltok? Jó választás vagy hangos?
ja hát 1100 km ingázasra biztos nem ilyen kocsit vennék.
Valami dízel kombit, a Kia/Hyundai még egesz megfizethető, és kényelmesebb, mint a Suzuki, és még megbízhatok is.
A Toyotábol egy Corolla jó lenne, de az szerintem már kilóg a költségkeretből.
Az új s-cross csak most jelent meg, kevés tapasztalat van vele. Kérhetsz próba utat, aminek keretein belül autópályára is felmentek.
A chiphiány miatt új autót venni most körülményes. 2-3 évesek között nézelődnék a helyedben, viszont akkor már egy kategóriával jobbat. Ilyen felhasználás mellett nem SUV-ot vennék, hanem sedant vagy kombit. Tempomat legyen benne.
#6: Amúgy ez nem legenda. Csak az időszakos szervizre hordani, meg 1x 4 éves korában műszakira.
Az enyemre eddig nem kellett semmit extrában rákölteni.
Persze ehhez nem 1 meg 2 éves garanciájú kocsit kell venni.
16. Kb igen. Nem tudom autópályán mi az a féken kívül, ami bármi cserés lesz. G Astra 256e km alatt nem kért csak féket meg olajat, akkor kellett volna a felfüggesztést felújítani. De azt már s következő tulaj intézte.
A mostani lagunámba 580 ezer km van. 199e-el vettem. Törött rugó, motortartó bak, szilent, akku, fék, folyadékok, izzítógyertya.
Ja meg a lámpa mert megvakult.. és ezt 380e km alatt. Úgy hogy amúgy is kitudja ki használta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!