Mennyire árt az autónak, amikor a sós havas latyak becsapódik a féktárcsához meg ahova tud, féknyereg, fékbetét gömbfej stb.?
Láttál már autót közelről?
A játékkártya és kivágott ujságcikk nem ér! :D
😂😂
Szerintem most nagyon megijesztetted a #11 est...
6 éve megy a kamu csihi-puhi, biztos kemény vagy🤦♂️
Azt meg ne vedd már személyes sértésnek, hogy kimondjuk, hogy a válaszaid alapján még felhasználói szinten sem értesz az autókhoz.
#13 nem beszélve arról hogy aki VALÓJÁBAN ilyen sportot űz az a legkevésbé sem kérkedik vele.
Akik meg ezt csinálják, azok általában a leghangosabban szoktak ríni, amikor garázdaságért kattan rajtuk a bilincs. :D
#11 vagyok.
Vegyük sorjában:
Nem jól tudod. Sem itt sem máshol nincs pofám.
Nekem arcom van, ellentétben veled.
Nem tartom magam vagány gyereknek, meghagyom neked ezt az 50-es évek külvárosi jampi stílust. Nem érdekel, hogy milyen baromságokat csináltál taknyos 14 éves fejjel, sőt, még a 6 év kick boxtól sem fogok beájulni.
(talán azt sem tudod mi az?)
Lehet hogy a te baráti körödben megszokott a haverok makkjának bekapkodása, de nekem más az ízlésem, és különben sem vagy a haverom.
Jah' és a lényeg: úgy tűnik, az autóhoz tényleg ostoba vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!