Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire árt az autónak,...

Mennyire árt az autónak, amikor a sós havas latyak becsapódik a féktárcsához meg ahova tud, féknyereg, fékbetét gömbfej stb.?

Figyelt kérdés

2022. jan. 8. 19:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Láttál már autót közelről?

A játékkártya és kivágott ujságcikk nem ér! :D

2022. jan. 10. 18:48
 12/15 A kérdező kommentje:
Kár hogy csak itt van pofád. Kíváncsi lennék hogy utcán szemtől szembe is ilyen vagány gyerek vagy? 14évesen már vezettem és motoroztam jogsi nélkül. Mellesleg 6ev kick box. Úgy hogy bekaphatod a makkom.
2022. jan. 10. 19:00
 13/15 anonim ***** válasza:

😂😂

Szerintem most nagyon megijesztetted a #11 est...

6 éve megy a kamu csihi-puhi, biztos kemény vagy🤦‍♂️

Azt meg ne vedd már személyes sértésnek, hogy kimondjuk, hogy a válaszaid alapján még felhasználói szinten sem értesz az autókhoz.

2022. jan. 10. 19:06
 14/15 anonim ***** válasza:

#13 nem beszélve arról hogy aki VALÓJÁBAN ilyen sportot űz az a legkevésbé sem kérkedik vele.

Akik meg ezt csinálják, azok általában a leghangosabban szoktak ríni, amikor garázdaságért kattan rajtuk a bilincs. :D

2022. jan. 10. 19:33
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

#11 vagyok.

Vegyük sorjában:

Nem jól tudod. Sem itt sem máshol nincs pofám.

Nekem arcom van, ellentétben veled.

Nem tartom magam vagány gyereknek, meghagyom neked ezt az 50-es évek külvárosi jampi stílust. Nem érdekel, hogy milyen baromságokat csináltál taknyos 14 éves fejjel, sőt, még a 6 év kick boxtól sem fogok beájulni.

(talán azt sem tudod mi az?)

Lehet hogy a te baráti körödben megszokott a haverok makkjának bekapkodása, de nekem más az ízlésem, és különben sem vagy a haverom.

Jah' és a lényeg: úgy tűnik, az autóhoz tényleg ostoba vagy. :D

2022. jan. 10. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!