Milyen autót vennétek egymillió forintért?
Figyelt kérdés
Nem napi használatra, de havonta 5-6 ezer km-t menne átlagban. Fenntartása olcsó legyen, megbízható egyszerű szerkezet, amihez könnyű alkatrészt kapni, és minden sarki szerelő látott már ilyet és ért hozzá. Kb ezek a szempontok. Ja, ha nem eszik 12 litert 100 km-en, az se hàtrány. Évjáratban 2005 a határ, ettől öregebbet már nem szeretnék, persze tudom, hogy az allapot számít, de azért egyes elemek szempontjából az idő is.2022. jan. 3. 11:04
11/14 A kérdező kommentje:
Végül is egy százast megér amúgy az alvázvédelem, azon már nem fog múlni.
2022. jan. 4. 14:07
13/14 anonim válasza:
Mi Ford focus C-maxot vettünk. Igaz 2004es, de nagyon sok km-t tettünk bele egy év alatt.. és egymillió alatt találtunk rá. Volt nálunk már Ford teherautó is. Szerintem nagyon megbízható, sok féle-fajta autónk volt már de ez az eddigi legjobb választás :D én rosszat mondani nem tudok, költeni kell minden autóra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!