Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A2-es nagy motorral hova...

A2-es nagy motorral hova szabad menni?

Figyelt kérdés

Pl:Hogy 50km körzetben szabad menni?

Mert arra gondoltam hogy mivel használt autót nem veszek,és mivel új suzuki motor nagyon megéri,akkor szabad az ilyen nagy motorral menni?

#Motor,autó,bicikli,motorbicikli,pénz,főút
2021. dec. 27. 18:30
 1/6 anonim válasza:
Rossz kategória!
2021. dec. 27. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Bárhová, ahová egyébként nem tilos a behajtás.

Nagyjából ahová személyautóval behajthatsz, oda motorral is.

2021. dec. 27. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
itthon én a nagyobb tavakat kerülném pl balaton
2021. dec. 27. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy gyorsasági vagy enduroval gyakorlatilag majdnem bárhova.
2021. dec. 28. 08:06
 5/6 anonim ***** válasza:
65%
Ha az óvónéni megengedi, akkor bárhová szabad menni🤷‍♂️
2021. dec. 28. 08:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Az A2-es jogsi az a 35kW-os kategória. Ccm korlátozás nincsen, a **motorkerékpár** a megfelelő kifejezés rá, a KRESZ-ben is. Így a rá vonatkozó szabályok az érvényesek, és az irányadók. Nagyjából egyébként mindenhova, ahogy előttem is írták. Ritkán találkozik az ember motorkerékpárral behajtani tilos táblával is például. Találkoztam már, Poroszlónál a gáton. Azt hiszem oda nem csak autó, hanem a motorral való behajtás is tiltva van. (Bár már régen jártam ott!) Nálunk egy helyen van, ahol fixre tudom hogy van motorkerékpárral/segédmotoroskerékpárral és biciklivel behajtani tilos tábla. Az egy szabadidőpark egy tóval bent a városban. Ott tilos, az fix! De igazából olyan ritkák ezek a tiltások, mint a huzat.
2021. dec. 30. 15:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!