17 évesen milyen 25Kw-s motort vennétek ami jó is? (bővebben lent)
Naszóval
ott tartok hogy motorvásárláson gondolkodok
és nemtudom hogy milyet
néztem choppereket de azok lomhák szoval szerintem azok kiestek
1so sorban naked illetve sportmotoron gondolkodok
4 uteműben
nem feltétlen 250 ccm es motor érdekel
lehet 400 vagy 600 as is ha belefér az Ak ba
tudnátok róla küldeni esetleg linket
Ne nee... énis 17 vagyok még csak 4 éve motorozok de azért egy 600ast kicsit soknak tartanék a jelenlegi 125ös után. Szerintem egy 400as megfelelne bőven. Következőnek énis egy 250 v 400ast akarok max és azon megtanulni a következő szintet amivel betudok lépni majd a következő kategóriába ( 600- 1000 ccm közé)
Nemtudom mennyire tudsz motorozni meg milyen gépeid voltak eddig de nemhinném h meglenne az a rutin amit egy 600as megkövetelne.
Legkiválóbb motorok!!!
25 kw, és teljes értékű gép! Alacsony fogyasztás-fenntartás. Olcsó (ritkán kellő)! alkatrész, kiforrt technika! És a csonti korrekt is!
aki nemérzett rá
mint pl te az nemtudhatja
hiába clk-s merci meg sok luxusfasz szar a motorozás örömével élvezetével nem ér fel
ezt ilyen korlátolt emberek mint te nemérthetik
Utolsó előtti...
Akik 150el v akármennyivel mennek belvárosban azt én sem sajnálnám annyira ha összetörné magát, majd megtanulja abból ( vagy nem ha annyira ökör). Vannak norm. motorosok is csak sajna kevés... Ha lenne sok pénzem én tuti nem kocsit vennék hanem mennék egy motor márkakereskedésbe :D akit elkapott a motoros szenvedély ne próbáld másra rábeszélni!! :D
utolsó
te látom érzed a dolgokat
am elhatároztam
nemveszek még sport vagy nakedot
helyette lesz 1 400 as burgman k7 (az abs es verzio mivel fosok attol hogy kicsuszik alolam)
az nemannyira veszelyes praktikusabb is
annyitol viszont felek hogy hogyha hozzaszokok a burgmanhoz akkor soha többet nemakarok másra ülni mivel semmi nem kényelmesebb mint ez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!