Azt tudom, hogy a nyári gumit télen ne használjunk, de ha egy szezont megyek új téli gumikkal nyáron is, az nagy baj?
#3: max a linglong márkájú... a nálunk forgalmazott téli gumik elsősorban vizes, esős útszakaszokra vannak tervezve, csak második szempont a hó.
A nyári Nap nem tesz jót neki, de ha nem parkolsz folyamtosan napos helyen, akkor nem lesz gond. Egy szezont simán kibír. Gumiápoló szerekkel érdemes kezelni.
#4 aha, hát persze. Volt a családban autótörés ilyen miatt, 17 fok, kis zápor, téligumi, és egy soha el nem fogyó féktáv.
És foghatod a linglongra, de akkor még nem volt itthon linglong gumi nagyon.
Hozzátenném, hogy kinek mi az 1 szezon.
Mert volt olyan gumigyárban dolgozó ismerősöm aki napi 2x5 km-re járt az autóval és télivel járt egész évben.
Az volt a tapasztalata, hogy szinte be sem melegszik a gumi szóval nem is kopott kb semmit.
De évi 30 ezerre nem járnék télivel. Az biztos, hogy én mentem nyáron 4000 km-t téli gumival. Kanyarban sikít és nagyobb a fékút. Ésszel használva el lehet vele közlekedni ha nagyon muszáj de nagyobb követési távolságot tarts. Fogyasztásban nálam nem volt egyébként mérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!